Jump to content

Peter van Odekerke

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

About Peter van Odekerke

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hulde aan presentatoren toen en nu die het vertikken om de "deejay uit te hangen". Mensen als Peter Blom, Herman Stok,Hans Mondt, Henk Mouwe, Nico Steenbergen werden niet gedreven door een drang zich met opgepompt ego en zelf benoemde groot<s> heid in de etalage te zetten als radioman. dat lieten ze met plezier aan de "Hardinkjes-Outjes & Gootjes-Maatjes" in het radio wereldje over.
 2. Thijs....je hebt hier een prachtig voorbeeld van de belerende vermanende vingertjes brigade, zijn er wel meer van binnen de hobby.
 3. In ene moeite door ook alle maar dan ook alle opnames alhier van Caroline 1972-80 , stonden stijf van de "Hatsjie Luchte".
 4. Was in Rotterdam opgenomen....Out was ongetwijfeld per trein naar Rotterdam afgereisd.
 5. Straal bezopen, diep triest deze teloorgang van de grote roerganger 20 jaar na het einde van de Veronica de zeezender. Ik heb het gevoel dat Out piekte tussen 70 en 85, daarna op jonge leeftijd al volledig opgebrand.
 6. Zeg kerel, een beetje Zeeuwse humor kun je toch wel hebben? Amsterdammerds....de mensen vd gulle lach.
 7. De pips verdwijnen....de vraag is of Nederland hier klaar voor is en een manier weet te vinden hier mee om te gaan. Alternatief....zwevende pips, en stuk of 30 per uur, pip hier pip daar voor de fervente pippers alhier. Ik zie het uitgebreide nieuws rondom dit verlies vanavond wel via het NTS journaal.
 8. Och jee toch , je zet jezelf wel erg graag op een voetstuk, hoe elitair.
 9. Welnee, op de Mi Amigo konden ze toen al zoet water uit zout water maken. Ook hadden ze een lang lopend contract bij de ENCI.
 10. 75 % van de opnames is zelfs voor middengolf kwaliteit slecht te noemen. Het begint zo goed met de eerste uren van deze top 1000 die ik niet eerder heb gehoord. Vrij snel wordt de middengolf kwaliteit vd opnames vrijwel onbeluisterbaar. Heb besloten deze uren dusdanig te bewerken dat er een acceptable middengolf kwaliteit uit komt. FM kan ik er natuurlijk niet van maken, de oorspronkelijke opnemers hadden van FM moeten opnemen. Maar ja, dat was alleen in de buurt van Den Haag te ontvangen. De komende weken elke dag maar een uurtje of twee in de wasmachine doen.
 11. Hartelijk dank aan Onno voor de VOO jaren 76-77-78-80.
 12. Slechts 2 x 2 weken op Big L. De man was onhoudbaar aanboord van zendschepen, evenals bijv Crispian St John, Bij deze mensen bleek al snel dat aanboord van de beperkte ruimte van een zendschip er geen sprake van aanpassen aan leefomstandigheden was. Dan val je terecht snel buiten de boot. De Mol Sr was in 71 ook snel klaar met West. Hier meer: he sent out some demo tapes and was offered a position with Radio London replacing Chris Denning. Starting one's radio career as an inexperienced broadcaster with the market leader was, in retrospect, a bit risky and Alan's stay with Radio Lon
 13. De hystericus Alan West was in 1967 al werkzaam voor Radio 270 onder de naam Ross Randell.
 14. Mooie lijst. Ik voeg er aan toe: Keith Skues Radio London Ian Mack Radio City Paul Burnett Radio 270 David Sinclair Radio Essex / Radio 390 Mike Ahern Caroline South Don Allen Caroline North Jack McLaughlin Radio Scotland Rick Randell Radio England Het gehele Radio 227 team voor hun uitzonderlijke prestatie gedurende korte tijd in de zomer van 1967. Heb vele uren toendestijds naar deze heren geluisterd en veel geleerd.
 15. Hartelijk dank Walvlis. Hier in de buurt van Boerengat was de ontvangst beduidend minder sterk. Laser in goede kwaliteit altijd welkom.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.