Jump to content

Peter van Odekerke

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Peter van Odekerke

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hartelijk dank, schitterend. Als je de woorden gericht aan Technicus Borst beluisterd en de ABTT toen in 73 dan weten we nu in 2021 nog steeds wat we missen.
 2. Rudiger Jonathan von Etzdorf dus.
 3. Nooit je afkomst verloochenen, des te meer reden voor handhaving vd naam President. Wat blijft is het feit dat President een prima alternatief station in het grote aanbod, lijkt op het zeezender format van Veronica tussen 60 en 74. Sterk punt ook de locale commercials waarin Rotterdam doorklinkt dmv de accenten van de stemmen in de commercials en het feit dat er twee keer per uur nieuws is. Hopelijk blijft President hoofdzakelijk non stop, aan het bekende leger hobbydeejays die rond worden gepompt op LPAM en internetstations is wat mij persoonlijk betreft geen behoefte , zeker als men z
 4. Een slecht gekozen naam, ozo dertien in een dozijn en dient in de Engelse taal uitgesproken te worden. Bloedarmoede. De naam Radio President had iets eigens. Golden Oldies Reedio is een omschrijving mbt de inhoud, zeker geen naam. Waarom na korte tijd naam veranderen, een goede eigen naam is belangrijker dan refereren aan een format dat wordt gehanteerd.
 5. Prachtig te horen hoe Meurders omging met de randstedelijke radio arrogantie toen< en nu> hij bij de publieken zijn radio loopbaan begon en werd aangesproken op zijn " zachjte gjee". Laat nu op gevorderde leeftijd bij 5 met straatlengte de neuzelbrigade van Radio 5 achter zich. FM, een vakman van de bovenste plank die altijd "kwajongen" bleef. Keep on rocking Meurders!
 6. Prachtig te horen hoe Meurders omging met de randstedelijke radio arrogantie toen hij bij de publieken zijn radio loopbaan begon en werd aangesproken op zijn " zachjte gjee". Laat nu op gevorderde leeftijd bij 5 met straatlengte de neuzelbrigade van Radio 5 achter zich. FM, een vakman van de bovenste plank die altijd "kwajongen" bleef. Keep on rocking Meurders!
 7. Ik begrijp het. Een speeltje opofferen is vervelend. Echter als inkomsten teruglopen of grotendeels wegvallen is fors snijden in kosten het eerste middel ipv met de pet rond gaan.
 8. Zeker. Maar als de hobby te duur wordt dan rest of op een houtje bijten of de hobby de deur uit doen.
 9. Na de introductie zie je binnen lpam zenders met regelmaat na korte tijd de licenties weer terug gaan naar AT. Voor Covid 19 zag je in vele Faillissementenregisters een oververtegenwoordiging van horeca, in Covid 19 tijd zie je dat vele eet en drank gelegenheden overeind blijven door steun vd overheid. Voor preciese aantallen moet je zelf het telraam hanteren.
 10. Niet economisch haalbaar, dan de stekker eruit. Zou het kunnen zijn dat er net als teveel horeca in NL ook teveel LPAM is?
 11. Lytse korreksje, jo skriuwe "die Friezen". It klinkt moaier as jo "de Friezen" skriuwe.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.