Jump to content

Peter van Odekerke

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Peter van Odekerke

 1. 75 % van de opnames is zelfs voor middengolf kwaliteit slecht te noemen. Het begint zo goed met de eerste uren van deze top 1000 die ik niet eerder heb gehoord. Vrij snel wordt de middengolf kwaliteit vd opnames vrijwel onbeluisterbaar. Heb besloten deze uren dusdanig te bewerken dat er een acceptable middengolf kwaliteit uit komt. FM kan ik er natuurlijk niet van maken, de oorspronkelijke opnemers hadden van FM moeten opnemen. Maar ja, dat was alleen in de buurt van Den Haag te ontvangen. De komende weken elke dag maar een uurtje of twee in de wasmachine doen.
 2. Hartelijk dank aan Onno voor de VOO jaren 76-77-78-80.
 3. Slechts 2 x 2 weken op Big L. De man was onhoudbaar aanboord van zendschepen, evenals bijv Crispian St John, Bij deze mensen bleek al snel dat aanboord van de beperkte ruimte van een zendschip er geen sprake van aanpassen aan leefomstandigheden was. Dan val je terecht snel buiten de boot. De Mol Sr was in 71 ook snel klaar met West. Hier meer: he sent out some demo tapes and was offered a position with Radio London replacing Chris Denning. Starting one's radio career as an inexperienced broadcaster with the market leader was, in retrospect, a bit risky and Alan's stay with Radio Lon
 4. De hystericus Alan West was in 1967 al werkzaam voor Radio 270 onder de naam Ross Randell.
 5. Mooie lijst. Ik voeg er aan toe: Keith Skues Radio London Ian Mack Radio City Paul Burnett Radio 270 David Sinclair Radio Essex / Radio 390 Mike Ahern Caroline South Don Allen Caroline North Jack McLaughlin Radio Scotland Rick Randell Radio England Het gehele Radio 227 team voor hun uitzonderlijke prestatie gedurende korte tijd in de zomer van 1967. Heb vele uren toendestijds naar deze heren geluisterd en veel geleerd.
 6. Hartelijk dank Walvlis. Hier in de buurt van Boerengat was de ontvangst beduidend minder sterk. Laser in goede kwaliteit altijd welkom.
 7. Hartelijk dank, schitterend. Als je de woorden gericht aan Technicus Borst beluisterd en de ABTT toen in 73 dan weten we nu in 2021 nog steeds wat we missen.
 8. Nooit je afkomst verloochenen, des te meer reden voor handhaving vd naam President. Wat blijft is het feit dat President een prima alternatief station in het grote aanbod, lijkt op het zeezender format van Veronica tussen 60 en 74. Sterk punt ook de locale commercials waarin Rotterdam doorklinkt dmv de accenten van de stemmen in de commercials en het feit dat er twee keer per uur nieuws is. Hopelijk blijft President hoofdzakelijk non stop, aan het bekende leger hobbydeejays die rond worden gepompt op LPAM en internetstations is wat mij persoonlijk betreft geen behoefte , zeker als men z
 9. Een slecht gekozen naam, ozo dertien in een dozijn en dient in de Engelse taal uitgesproken te worden. Bloedarmoede. De naam Radio President had iets eigens. Golden Oldies Reedio is een omschrijving mbt de inhoud, zeker geen naam. Waarom na korte tijd naam veranderen, een goede eigen naam is belangrijker dan refereren aan een format dat wordt gehanteerd.
 10. Prachtig te horen hoe Meurders omging met de randstedelijke radio arrogantie toen< en nu> hij bij de publieken zijn radio loopbaan begon en werd aangesproken op zijn " zachjte gjee". Laat nu op gevorderde leeftijd bij 5 met straatlengte de neuzelbrigade van Radio 5 achter zich. FM, een vakman van de bovenste plank die altijd "kwajongen" bleef. Keep on rocking Meurders!
 11. Prachtig te horen hoe Meurders omging met de randstedelijke radio arrogantie toen hij bij de publieken zijn radio loopbaan begon en werd aangesproken op zijn " zachjte gjee". Laat nu op gevorderde leeftijd bij 5 met straatlengte de neuzelbrigade van Radio 5 achter zich. FM, een vakman van de bovenste plank die altijd "kwajongen" bleef. Keep on rocking Meurders!
 12. Ik begrijp het. Een speeltje opofferen is vervelend. Echter als inkomsten teruglopen of grotendeels wegvallen is fors snijden in kosten het eerste middel ipv met de pet rond gaan.
 13. Zeker. Maar als de hobby te duur wordt dan rest of op een houtje bijten of de hobby de deur uit doen.
 14. Na de introductie zie je binnen lpam zenders met regelmaat na korte tijd de licenties weer terug gaan naar AT. Voor Covid 19 zag je in vele Faillissementenregisters een oververtegenwoordiging van horeca, in Covid 19 tijd zie je dat vele eet en drank gelegenheden overeind blijven door steun vd overheid. Voor preciese aantallen moet je zelf het telraam hanteren.
 15. Niet economisch haalbaar, dan de stekker eruit. Zou het kunnen zijn dat er net als teveel horeca in NL ook teveel LPAM is?
 16. Lytse korreksje, jo skriuwe "die Friezen". It klinkt moaier as jo "de Friezen" skriuwe.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.