Jump to content

GijsN

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About GijsN

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toevallig dat er ook nog een andere Koops bij Verkeersmissers in de uitzending was, dit is helaas wel iemand anders. Zeitreise, pvanklei en Juul, ik wil jullie toch heel erg bedankt voor de moeite die jullie gedaan hebben.
 2. Ik hoor van mijn vader dat dat het heel goed zou kunnen zijn! Dan heeft hij zich dat verkeerd herinnert.
 3. Het was kennelijk een item met betrekking tot het verkeer namens de politie Delfzijl, ik weet niet de specifieke naam. Niet actuele verkeersinformatie maar meer algemeen. Het was kennelijk een item van een paar minuten. Hij werd dan opgebeld tijdens de uitzending.
 4. Hallo allemaal, Morgenochtend is de crematie van mijn opa. Hij was in de jaren 1984/85 regelmatig op de radio te horen bij Frits Spits, de Avondspits, waarbij hij te horen was namens de politie van Delfzijl, zijn naam is Bertus Koops. Nu lijkt het ons erg leuk om een fragment hiervan te laten horen tijdens zijn crematie. Het is echter lastig om hier iets van te vinden. Dit is een beetje een long shot en erg op het laatste moment, maar ik hoop dat u mij kan helpen. Alvast heel erg bedankt voor uw hulp. Met vriendelijke groeten, Gijs
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.