Jump to content

WFNX

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Excellent

About WFNX

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb alleen de top 100 allertijden van 1997 (dankzij de originele posters). Je vindt hem hier: https://wfnx.stackstorage.com/s/QEHVzWKSlE281O18 Laten we hopen dat Onno nog een keertje zijn Hitradio Veronica archief wil openstellen :).
 2. Hi Peter, Ondanks dat het nu verre weg van de kerstperiode is vroeg ik me af of je deze nog eens opnieuw zou wil delen? Zou erg leuk zijn!
 3. Wat ontzettend leuk Erwin. Ik kijk ernaar uit!
 4. Kas is echt briljant. Een van de Veronica FM uitzendingen had ie een microfoon in het land geplaatst. Geen idee of hij er echt stond, maar hij maakt het wel zo. Daarnaast is zijn energie en enthousiasme heerlijk om naar te luisteren. Ik heb nog een aanvulling op het al gedeelde Veronica FM materiaal. Nog een uurtje geweldige radio met Kas. Omdat Pixel drain heel traag is bij mij ben ik geswitcht naar stack: https://wfnx.stackstorage.com/s/FRuCPwt27mZrq5EY
 5. Hi Erwin, Is er een kansje dat je hem nog een keertje online kan zetten?
 6. Beste allemaal, Ik ben hier nieuw en vind het erg leuk om te merken dat sommige gebruikers zo fijn helpen om een paar oude links weer online te krijgen! Was vroeger een groot fan van 538 en Veronica FM en deel graag een cd met allerlei Jingles van 538 eind jaren 90, begin 00s (excuus als hij al vaker is gedeeld, maar ik kon hem niet zo snel vinden). Wie weet valt hij in de smaak! Je kunt hem hier downloaden: https://pixeldra.in/u/ZqhzohaR
 7. Wat heerlijk dat deze nog te downloaden zijn! Helaas is alleen het uur tussen 11 en 12 niet langer beschikbaar online (krijg een error). Mocht je nog eens in de gelegenheid zijn deze opnieuw te uploaden :).
 8. Wat een geweldig topic! Zit nu middenin die van 1999, maar als iemand die van 1996 nog eens beschikbaar wil maken, dan heel graag
 9. Is het mogelijk om de eerste uren (dus tot 15 uur) nog eens opnieuw te uploaden? Zou heel gaaf zijn!
 10. Is er een kansje Dave dat je die promo nog kan delen? Ik weet nog dat ik die Millennium 2000 beluisterd heb en een jaar of wat geleden eindelijk die lijst weer eens gevonden heb. Alle fragmenten / aankondigingen zijn leuk om te hebben. Die top 40 uitzending overigens ook ;).
 11. Wat leuk zeg! Dank voor het opnieuw delen :).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.