Jump to content

WFNX

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WFNX's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • One Year In
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Conversation Starter Rare
 • First Post

Recent Badges

84

Reputation

 1. Ben dit waren geweldige posts de afgelopen maanden, zeer veel dank!!
 2. Hi @Benwellicht wordt deze opmerking van je bedoeld? Je zegt daar toe ook de opname van 24 november te digitaliseren, maar die kan ik nog niet vinden in deze draad. Wellicht dat die wordt bedoeld en dit het oplost?
 3. Jemig Ben wat geweldig! Nooit gedacht dat ik ooit nog een minuut van de Millennium 2000 zou terughoren. Wat super tof dat je zulk geweldig materiaal hebt en deelt :).
 4. Jemig, wat te gek zeg! Als medefan van Kas (en Veronica FM) zit ik er nu heerlijk naar te luisteren, wat een geweldige opname in zeer goede kwaliteit. Enorm bedankt!! (PS ze waren bij Veronica FM wel lekker van de weekend thema's, dit is een opname tijdens het Celebrity weekend).
 5. Deze shares zijn echt te gek! Heb in die jaren regelmatig naar ID&T geluisterd en de format- en programmawijzigingen waren niet van de lucht. Had ik toen ook maar dingen opgenomen... Te gek dus dat je dat hebt gedaan en het deelt!
 6. @Eergisteren Ik heb ook een opname mee laten lopen, maar de stream stopte er af en toe mee, en werkelijk helaas heeft een stroomstoring (toen ik in het buitenland was) heeft een einde aan de reeks gemaakt :(. Maar: ik heb nog wel 31 oktober, 1 november en een deel van 2 november voor je. Ik stuur je zo een DM met een linkje.
 7. Dank voor je reactie! En nogmaals erg tof dat je dit hebt opgenomen destijds (en dat je het teruggevonden hebt!) :).
 8. Wat ontzettend leuk dat je nog iets van ID&T Radio hebt, daar is echt nooit iets van te vinden (had ik het toen maar opgenomen...). Dit programma ken ik niet zo goed, was onderdeel van al die gespecialiseerde avondprogramma's! Heb je heel toevallig nog iets van een programma dat 'True House Music' heette en ook op ID&T Radio werd uitgezonden? Was ik enorm fan van, maar nooit iets meer van teruggevonden. Hoe dan ook, erg leuk dat je dit hier deelt!
 9. Heel leuk dat je dit gedeeld heb Benno! Volgens mij is dit programma ooit op 538 gelanceerd en toen door Erik meegenomen naar Noordzee. Leuk om daar naast een herinnering nu ook nog geluid bij te hebben, dank!
 10. WFNX

  1987

  Ik mis het even, maar Stack vraagt toch nog steeds dezelfde 5 euro per maand voor 1TB? Met btw erbij is dit hetzelfde bedrag wat ik ook al een tijde betaal, of is er een aankondiging van prijsverhogingen die ik gemist heb?
 11. Bedankt Hans! Het was onderdeel van mijn jeugd, geen kwalificatie of iets goed of slecht is, gewoon leuk om een stukje van te hebben in het archief. Hij heeft ook een tijd op 538 programma gemaakt. Jammer dat je er zo een kwalificatie aan geeft.
 12. Precies, super tof dat Max ze deelt en ik had ze vrij snel allemaal binnen!
 13. Ha allemaal, Ik heb van FrFreak een paar files gekregen van Yorin FM en ze in deze map gezet: https://wfnx.stackstorage.com/s/r0a5Ps6uHUblUEpt O.a. uurtje Kas :), Menno, de eerste ochtendshow van Freddy G & Olav Mol uit 2003 en een uur Mark in the Dark uit 2004. (Een eerdere geweldige upload van Max had ik ook al in mijn kleine archiefje gezet en staat er daarom dus ook tussen.) Alle credits aan de oorspronkelijke uploaders en veel plezier ermee!
 14. Wat geweldig zeg! Enorm bedankt dat ze nog online staan :).
×
×
 • Create New...