Jump to content

Martin Vd Burgt

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Martin Vd Burgt

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En de "maand" werd een jaar en al bijna twee. Dank ja Ron en Theo. Ook aan OP, veel van hun platen zijn nieuw voor mij of je hoort ze nooit meer. Ik maak er een sport van om die nummers die niet op YT staan maar de moeite waard zijn, daarheen te kopieren. Wonderlijk van hoeveel artiesten NIETS op internet te vinden is, zelfs Discogs kent alleen de naam! En op YT blijkt op 4 van de 5 geen copyrightclaim te rusten. Echt "volkomen vergeten nummers".
 2. zo maar wat nummers die ik nooit eerder hoorde (maar die wel erg goed blijken te zijn): My one chance to make it Beatstalkers All so long ago Sweet Feeling Abilene Frugal sound Baby I'm your man Dickie Rock Day after day after day Jeannie Lambe We komen nu echt aan in de glorietijd van de pop. De oudste van mijn singles zijn van die tijd.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.