Jump to content

Martin Vd Burgt

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Martin Vd Burgt

 1. Gisteren moest ik de uitzending van de Fab 40 en de Month missen, Vandaag kreeg ik het idee: de browser. Inderdaad: Chrome weigert direct of via TuneIn te verbinden. Ook nu nog. Maar Firefox is wel beschikbaar.
 2. nog een opmerking over de inhoud van het programma. Op nr 16 werd aangekondigd: Ice - Anniversary In werkelijkheid speelden ze af: Ice - So many times. Foutje in hun catalogus?
 3. Ik heb voor mezelf, maar misschien ook leuk voor anderen, een zipfile gemaakt met per maand van september 1965 tm november 1967 een HTML tabel met de inhoudsopgave van iedere A month in the year van die maanden. Een klik op een artiesten- of liedjesnaam en je ziet de index pagina van Youtube van dat nummer, als het bestaat. Sorteerbaar op indexnummer, artiestnaam of liednaam. Beschikbaar op http://digilander.libero.it/ambusy/html.zip Zo ziet het er uit:
 4. En de "maand" werd een jaar en al bijna twee. Dank ja Ron en Theo. Ook aan OP, veel van hun platen zijn nieuw voor mij of je hoort ze nooit meer. Ik maak er een sport van om die nummers die niet op YT staan maar de moeite waard zijn, daarheen te kopieren. Wonderlijk van hoeveel artiesten NIETS op internet te vinden is, zelfs Discogs kent alleen de naam! En op YT blijkt op 4 van de 5 geen copyrightclaim te rusten. Echt "volkomen vergeten nummers".
 5. zo maar wat nummers die ik nooit eerder hoorde (maar die wel erg goed blijken te zijn): My one chance to make it Beatstalkers All so long ago Sweet Feeling Abilene Frugal sound Baby I'm your man Dickie Rock Day after day after day Jeannie Lambe We komen nu echt aan in de glorietijd van de pop. De oudste van mijn singles zijn van die tijd.
×
×
 • Create New...