Jump to content

HadieDave

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Arnhem
 • Interests
  Audiovormgeving, Radio, Music, Processing.

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/davedonkervoort.rouw/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HadieDave's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

27

Reputation

 1. Dat is jouw mening. Vragen naar de bekende weg is ook niet mijn ding.
 2. Als Patrick aan Francis VRAAGT in welk jaar Alfred is overleden dan vraagt hij dat niet omdat hij het antwoord zelf al weet. Hij vraagt het omdat hij dat niet weet. Ik ga toch ook niet vragen waar mijn autosleutels liggen Als ik die zelf in mijn hand heb. Een interviewer stelt vragen omdat hij de antwoorden zelf niet kent. Kende hij de antwoorden dan hoefde hij de vraag niet te stellen. Is het niet? Lijkt mij een heel vreemd interview te worden wanneer interviewer alle antwoorden al kent.
 3. Je kunt je niet voorbereiden op de wendingen die een gesprek gaat krijgen. Het zou kunnen, maar dat klinkt dan vaak heel erg gekunsteld. Het mooie is juist dat een gesprek een vrije wending kan en mag krijgen. Ik stoor mij in het geheel niet aan dit soort zaken omdat het tegelijkertijd de vrijheid weergeeft waarin een gesprek zich kan bewegen. Ik ken de interviews die tot in de puntjes zijn voorbereidt en die zijn zeker niet per se beter. Gesprekken worden dikwijls tot in de treure voorbereid maar ik heb het idee dat de interviewers dat slechts doen uit angst op een bepaald moment met een bek vol tanden te zitten. Patrick kent die angst kennelijk niet en dat levert een open en wendbaar gesprek op. Ik kon overigens ook niet meteen op Tin Machine komen tijdens het interview. So what?
 4. Francis heeft nog niets ingeboet.
 5. Het blijft ijzig stil. Wat ik wel kan melden is dat ik contact heb met een oud collega die mij vertelde waarschijnlijk over de mastertape van het Super106 jingle pakket te beschikken. Wel moest ie die nog even zoeken op zijn zolder vol dozen met tapes. Wordt vervolgd.
 6. Dat je mijn werk elke keer als 'hobbyen' beschouwt zegt ook wel iets over hoe jij daar op neerkijkt. De pot verwijt de ketel.
 7. Als iets goed is hoor je het als eerste van mij. Als iets kud is ook. Er is bij de radio nu eenmaal meer kud dan goed. Dat je de humoristische ondertoon daarvan niet weet te herkennen zegt ook wel iets over jou. Dat jij mijn online show een rip off vindt van Dik Voor Mekaar beschouw ik als en compliment. Ik spreek altijd met open vizier en met mijn naam eronder. Dat kan van veel mensen in de media niet worden gezegd. Over dat ego......Dat zie je verkeerd. Ik beschik niet over een ego zoals jij het bedoelt. Daarvan heb ik jaren geleden al afscheid genomen. Misschien is dát het dat jou irriteert. Ik wil je graag nog even attenderen op het logo dat ik hanteer voor mijn radiowerk. Sommige mensen hebben nou eenmaal moeite met het leggen van verbanden. Wat jij eigenlijk doet is hetzelfde als tegen meneer Aart van Sesamstraat zeggen dat ie niet zo chagrijnig en nukkig moet zijn tegen die lieve kindertjes. Dat je Edwin Evers als de grootste radiomaker beschouwt betekent voor mij dat jij je aandacht vooral richt op de grote grijze middenmassa, maar er is méér dan dat.
 8. Het is wat aan de saaie kant Juul.
 9. Wat ik er niet goed aan vind. Je graait één plaat, zet hem op en roept zonder enige passie of 'feel' een standaard tekst. De stem in de spot vind ik niets zeggend. Ik kan mij niet voorstellen dat het vervaardigen van de spot meer tijd heeft gekost dan de lengte van de spot. En Pieter Decker, ik weet dat jij mijn mening nooit en te nimmer zult delen omdat ik je ooit ergens vertelde dat ik Daniel Dekker in een ander forum zeer middelmatig vond. Lijkt een beetje op "jij vindt mijn tekening niet mooi dus vind ik de jouwe ook niet mooi". Ik zeik mensen niet af, ik zeg wat ik vind. Je hoeft het niet met mij eens te zijn Pieter .
 10. Ik zou de spot moeten opnemen van de radio, hem daarna posten hier in dit forum en dat zou in feite meer tijd in beslag nemen dan de tijd die het heeft gekost om de spot te produceren.
 11. De hele week hoor ik op bijna alle publieke zenders, zowel radio als tv, een spot met muziek van Ramses Shaffy, "Sammy". De spot moet luisteraars naar Radio5 lokken. Bij de hele NPO is er kennelijk niemand die zich even achter de oren krabt en zich realiseert dat die spot waarschijnlijk op een vrijdagmiddag ergens rond 5 voor 5 moet zijn gemaakt. Het amateurisme viert ook bij de NPO hoogtij. De productie-tijd van betreffende spot is net zo lang als de spot duurt.
 12. Zodra ik iets tegenkom zal ik het posten.
 13. Yep, in 1988.
 14. Hoi Jean-Pierre, Radio Experience, Radio Lelystad, Radio Maasland en nog een aantal. Ik zal vanavond even kijken welke allemaal.
 15. Heeft iemand de jingles nog van Super106?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.