Spring naar bijdragen

Maroon 5 - Moves like Jagger


Harm ten Brink

Aanbevolen berichten

  • 4 weeks later...

"Je wordt maar weer verwend!"

Inderdaad, dat wordt ie zeker als je ziet wat hij hier in dit forumgedeelte de laatste tijd al gevraagd heeft. Of de desbetreffende plaat ligt in de kelder of de CD is even zoek (alsof we dat geloven!) en of we even zo 'vriendelijk' willen zijn om dan maar snel even een MP3'tje voor hem te uploaden terwijl hij anderen wel de les leest dat ze niet erg bescheiden zijn als ze wat bestaande jingeltjes vragen (zoals in de draad over de jingels van Radio 538). Blijkbaar moet je hier -in zijn logica- eerst 100 onbenullige berichten posten om een 'groot' aantal postings te bekomen om dan pas iets te mogen vragen? Nou, dan heb ik bij deze weeral een posting bij... want als je sommige andere postings leest... Enfin. Waarschijnlijk komt er nu weer iemand schrijven om terug te komen op het onderwerp van de draad en wordt die weer bedankt... Ja, dat zijn dan inderdaad zijn 'vriendjes' want de waarheid mag hier blijkbaar niet worden geschreven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Peter1,

Zie dat jij lid bent vanaf mei en blijkbaar alleen maar lid geworden om zoveel mogelijk bestanden te vergaren, snuffel eens door dit forum en kijk alleen eens hoeveel beeldmateriaal door Harm beschikbaar is gesteld , vaak ongevraagd maar wetende dat er veel leden dat waarderen.

En je hoeft echt niet allerlei bestanden of dergelijke op dit forum rond te strooien om als een volwaardig lid te kunnen mee doen in deze club.

Vr gr

Jan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6416
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Don Canary Kaz
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.