Spring naar bijdragen

10 jaar KX radio


Paul

Aanbevolen berichten

SPECIAL: 10 jaar KX Radio

Het internetstation KX Radio bestaat 10 jaar en zendt vanaf 21 september Het Basispakket (de lijst met tracks die je zeker één keer in je leven gehoord moet hebben) uit. NPO Cultura draagt bij aan het KX-jubileum een ronde langs bekende muziekliefhebbers om hen te vragen naar hun favorieten uit Het Basispakket van de zender. Zaterdag 26 en zondag 27 september vanaf 20:30 uur.

Van maandag 21 september tot en met zondag 4 oktober viert het in 2005 door dj Rob Stenders opgerichte internetradiostation KX Radio het 10-jarig bestaan. En dat doen ze uiteraard met muziek! Daartoe is er Het KX Radio Basispakket! Rob Stenders stelde de lijst opnieuw persoonlijk samen en omschrijft Het Basispakket als volgt: ‘een lijst met liedjes waarvan ‘wij’ denken dat je die op zijn minst één keer gehoord zou moeten hebben.

Uitzendingen van Het Basispakket op KX Radio zijn vanaf 21 september elke dag vanaf 09:00 uur (die na 21:00 herhaald zullen worden en uiteraard ook als podcast te beluisteren zullen zijn). Presentatie is in handen van o.a. Leo Blokhuis, Daniel Dekker, Fred Siebelink, Gerard Ekdom, Sander Hoogendoorn, Jan-Willem Roodbeen, Ronald Giphart, Corné Klijn, Bert van Lent, Jasper Leijdens en – uiteraard – KX-nestor Rob Stenders.

NPO Cultura sluit zich graag aan bij dit jubileum met een geheel aan Het Basispakket opgehangen muziekprogramma. In twee keer 2 uur doen we – in nauwe samenwerking met KX Radio, AvroTros
en 3FM – een ronde langs bekende muziekliefhebbers (onder wie veel (oud-) KX-medewerkers) om hen te vragen naar hun absolute favorieten uit dat Basispakket. Gelukkig doet ook muziekarchivaris Fenno Werkman, hij duikt speciaal voor ons in zijn rijke popbeeldenarchief voor de lastigst te illustreren clips uit het Basispakket.

Weblink
Please login or register to see this link.

Uitzenddata
Zaterdag 26 en zondag 27 september vanaf 20:30 uur

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6401
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Peterbaars
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.