Spring naar bijdragen

Wat te doen als een link niet werkt


Vincent

Aanbevolen berichten

Nog niet zolang geleden hebben wij aangegeven dat wij strakker gaan modereren op meldingen zoals 'de link werkt niet', 'Pixeldrian is niet bereikbaar' of 'ik kan niet downloaden van zippyshare'. Inmiddels worden dit soort vragen ook naar de beheerders van dit forum gestuurd via het contactformulier of met een Persoonlijk Bericht (PB).


Voor alle duidelijkheid: wij zijn geen helpdesk om problemen van een gebruiker en/of externe partij (zoals pixeldrain/zippyshare) op te lossen.


Om verdere discussies/vragen/irritaties bij iedereen op het forum te voorkomen hierbij een aantal tips wat je zelf kunt doen.

 

  1. Opent een link naar sites zoals zippyshare en pixeldrain met de mededeling dat het bestand niet gevonden kan worden, dan ligt het waarschijnlijk aan de geplaatste link. Meldt dit dan via een PB aan degene die de link heeft geplaatst. Dan kan hij hier naar kijken en oplossen.
  2. Opent de externe site helemaal niet? Dan heeft deze site een storing. Probeer het dan later nog eens. Alleen de beheerders van die website kunnen dit oplossen.
  3. Kan jij niet maar een ander wel een link openen naar een site zoals pixeldrain en zippyshare? Dan zit het probleem bij jezelf. Dan zal je dit zelf moeten oplossen.
  4. Krijg je het probleem zoals beschreven bij punt 3 niet opgelost? Dan is er de mogelijkheid om in het Help forum je vraag te stellen. Geef daarbij zoveel mogelijk informatie waar je mee werkt. Denk hierbij aan welk site/link, welk besturingssysteem je hebt en welke browser(s) je gebruikt.
  5. Is een link verlopen? Dat kan. Vraag dan in de betreffende topic of iemand deze opnieuw wil plaatsen. Er is altijd wel iemand die je daar mee wil helpen. 


Wat nu als jij je niet aan het bovenstaande houd? De beheerders zullen de PB's en mails niet beantwoorden en de offtopic berichten worden verwijderd. 

  • Treurig 2
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Vincent pinned this discussie
  • Vincent unpinned this discussie


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6401
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Peterbaars
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.