Spring naar bijdragen

NoBordersRadio zoekt enthousiaste luisteraars en deejays!


NoBordersRadio

Aanbevolen berichten

Beste lezer,

Wij zullen ons eerst even voorstellen, wij zijn NoBordersRadio en zenden 24/7 legaal muziek uit op de meest bekende streaming platformen en natuurlijk onze website! Wij zoeken enthousiaste deejays die het leuk vinden om op ons radiostation te draaien! Het leukste is dat je zelf mag weten wanneer je wilt draaien en je eigen muziek smaak mag delen.  Op dit moment groet NoBordersRadio heel snel en halen grote pieken van luisteraars.

Waarom NoBordersRadio?
NBR staat erom bekend van goede muziek voor zowel de jongere generatie als de oudere generatie; 'GeenGrenzenRadio', ook op school luisteren is NoBordersRadio goed voor! Wij zullen bijvoorbeeld door de weeks geen muziek draaien wat je afleid en onze deejays zulle je veel informatie geven over wat er op dit moment gaande is in de wereld en je natuurlijk aan het lachen (proberen) te maken. En in het weekend natuurlijk gaan deejays dan er een feestje van maken!

Zijn jullie illegaal?
Nee! Zeker niet. Wij zijn TEGEN piraten radio's. En ook wij vinden dat artiesten gewoon betaalt moeten krijgen als wij hun muziek afspelen. Please login or register to see this link.

Hebben jullie Discord?
Ja. onze community en beheer zijn vooral bereikbaar via onze Discord server waar het altijd gezellig is! Please login or register to see this link. op aan te maken. En dan kwestie van op Please login or register to see this link. link klikken.

Wij hopen je voldoende te hebben geïnformeerd, En hopen je snel te zien bij NoBordersRadio!

Als er vragen zijn horen wij het graag :)

Groet,
Team NoBordersRadio

  • Vind ik leuk 1
  • Bedankt 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Vincent locked this discussie
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6407
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    strichacht
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.