Spring naar bijdragen

Burgemeester Dinkelland dj op piratenzender


Harmen

Aanbevolen berichten

En zo kan het ook ;) (leuk titel van dat verzoeknummer trouwens)

DENEKAMP - Burgemeester Roel Cazemier heeft zich vrijdagavond onsterfelijk gemaakt bij de carnavalsverenigingen in Dinkelland. En helemaal bij De Hènige Slepvèènt uit Oud-Ootmarsum. Want de burgemeester manifesteerde zich bij de traditionele sleuteloverdracht aan de verschillende carnavalshoogheden op onnavolgbare wijze als zendpiraat de Vrolijke IJsbeer.

In deze rol beantwoordde hij de uitdaging van De Hénige Slepvèènt om een half uur lang op de (illegale) lokale zender van Oud-Ootmarsum piratenmuziek te draaien. Het was de hoofdprijs van de verloting op de gala-avond van De Hènige Slepvèènt, die burgemeester Cazemier puur toevallig won. Omdat hij van mening is dat hij als burgemeester de wet niet kan overtreden door illegaal te gaan uitzenden, bedacht hij een alternatief. Goede raad was niet zo heel duur, zo werd gisteravond duidelijk in het gemeentehuis. Want die was ingericht als piratenstudio compleet met een draaitafel en enkele authentieke pick-ups. Met burgemeester Cazemier als de enige echte piraat achter de knoppen. Hij was verkleed als ijsbeer. Daarmee refereerde hij aan een megahit op piratenzenders: De ijsbeer komt toch uit het Noorden, een nummer van de Wuko’s. Afkomstig uit Friesland was deze rol Cazemier op het lijf geschreven. En het moet gezegd: hij speelde hem met verve. Hij draaide zelfs een verzoeknummer van collega-burgemeester Michael Sijbom van Losser: ‘Je denkt maar dat je alles mag..’.

De carnavalshoogheden en hun gevolg vonden het prachtig. Een betere en originelere start van het carnaval was niet denkbaar.

Bron: http://www.tctubantia.nl/regio/noordoosttwente/10490469/Zendpiraat-Cazemier-als-de-Vrolijke-IJsbeer.ece

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6423
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    rynnus
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.