Jump to content

Burgemeester Dinkelland dj op piratenzender


Harmen

Recommended Posts

En zo kan het ook ;) (leuk titel van dat verzoeknummer trouwens)

DENEKAMP - Burgemeester Roel Cazemier heeft zich vrijdagavond onsterfelijk gemaakt bij de carnavalsverenigingen in Dinkelland. En helemaal bij De Hènige Slepvèènt uit Oud-Ootmarsum. Want de burgemeester manifesteerde zich bij de traditionele sleuteloverdracht aan de verschillende carnavalshoogheden op onnavolgbare wijze als zendpiraat de Vrolijke IJsbeer.

In deze rol beantwoordde hij de uitdaging van De Hénige Slepvèènt om een half uur lang op de (illegale) lokale zender van Oud-Ootmarsum piratenmuziek te draaien. Het was de hoofdprijs van de verloting op de gala-avond van De Hènige Slepvèènt, die burgemeester Cazemier puur toevallig won. Omdat hij van mening is dat hij als burgemeester de wet niet kan overtreden door illegaal te gaan uitzenden, bedacht hij een alternatief. Goede raad was niet zo heel duur, zo werd gisteravond duidelijk in het gemeentehuis. Want die was ingericht als piratenstudio compleet met een draaitafel en enkele authentieke pick-ups. Met burgemeester Cazemier als de enige echte piraat achter de knoppen. Hij was verkleed als ijsbeer. Daarmee refereerde hij aan een megahit op piratenzenders: De ijsbeer komt toch uit het Noorden, een nummer van de Wuko’s. Afkomstig uit Friesland was deze rol Cazemier op het lijf geschreven. En het moet gezegd: hij speelde hem met verve. Hij draaide zelfs een verzoeknummer van collega-burgemeester Michael Sijbom van Losser: ‘Je denkt maar dat je alles mag..’.

De carnavalshoogheden en hun gevolg vonden het prachtig. Een betere en originelere start van het carnaval was niet denkbaar.

Bron: http://www.tctubantia.nl/regio/noordoosttwente/10490469/Zendpiraat-Cazemier-als-de-Vrolijke-IJsbeer.ece

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Ondersteun Radiotrefpunt!

  Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

 • Recently Browsing

  • No registered users viewing this page.
 • Member Statistics

  • Total Members
   6508
  • Most Online
   2923

  Newest Member
  luisacollewijn
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.