Spring naar bijdragen

speciale bijeenkomst georganiseerd door radioday trio


hans knot

Aanbevolen berichten

EEN MIDDAG NAAR HET REMEILAND

Het is de komende zomer zes jaar geleden dat SMC een aantal boottochten verzorgde naar het REM-eiland, in de periode voordat het platform van zee werd gesleept. Op zaterdag 23 juni organiseert het trio achter de jaarlijkse RadioDay een speciale middag op het REM-eiland, dat nu gevestigd is aan de Haparandadam in Amsterdam. Martin van der Ven, Rob Olthof en Hans Knot hebben gemeend die middag vooral diegenen die altijd in de avonduren, na de Radioday, mee gaan eten, de eerste kans te geven zich in te schrijven voor deze speciale middag. Als tweede groep hebben de lezers van de nieuwsgroepen de kans mee te gaan.

Aankomst om half 3, aan tafel om 4 uur die middag. Vooraf zal een film over de bouw van het REM-eiland worden vertoond en we proberen één van de oud-medewerkers geïnteresseerd te krijgen om iets te vertellen over de tijd van RTV Noordzee. Om 4 uur wordt er een drie gangen menu geserveerd. Kosten, exclusief de drankjes zijn 32,50 Euro. Heb je zin om mee te gaan meldt dit dan spoedig aan Hans Knot via HKnot@home.nl en meldt daarbij of je bij het hoofdgerecht vis of vlees of vegetarisch eet. Betaling van het bedrag dient te geschieden voor 1 mei aanstaande op ING Bank 4065700 ten name van Media Communicatie Amsterdam, onder vermelding REM diner. Er kunnen in totaal 25 mensen worden geboekt. Dus vol is vol! We verheugen ons op je komst. Martin, Rob en Hans

Er zijn nog 8 ( stand van 20 maart) plaatsen open dus grijp je kans.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6415
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Gerard Groeneveld
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.