Spring naar bijdragen

Tipparade 9 juli 1966 klopt niet


Aanbevolen berichten

Niels, kijk maar eens naar de noteringen van vorige week. Karin Kent, de Zombies en Ray Charles komen van een bepaalde notering van de week ervoor af volgens de geplaatste lijst. Maar als je kijkt in de lijst van vorige week (2 juli 1966), toen stonden al die nummers er nog niet in. Datzelfde geintje hadden we vorig jaar ook een keer ergens eind augustus. Het is een kwestie van de lijst van vorige week en deze week vergelijken en dan kun je het zien. En nog een ander punt is: er zijn vijf singles die op 16 juli 1966 de top 40 binnenkomen die op deze manier geen notering in de tipparade zouden hebben gehad. Dat is ook een beetje tegen de regels van de logica. Lady Jane bv komt volgende week de top 40 binnen. Vorige week stond ie al wel nieuw in de tiplijst, maar in de geplaatste lijst van deze week kom je hem niet meer tegen. Datzelfde geldt ook voor Walker Brothers. De tip voor de top van deze week moet volgende week normaal gesproken in de top 40 komen. Er zijn meerdere mogelijkheden, maar als tip voor de top staat Karin Kent, die pas op 23 juli 1966 de top 40 binnenkomt. Zo zijn er heel wat punten die mijn constatering hard maken. Ik volg die tiplijstjes namelijk wekelijks en "spaar" ze ook. Een fout kan gebeuren en dat is verder geen probleem. Ik hoop alleen dat het juiste lijstje alsnog geplaatst wordt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6430
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    AppieK
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.