Jump to content

Giorgio Hokstam wordt dj bij NPO FunX


de redactie

Recommended Posts

58edfc5a354f8_NPOFunX.png.f48599a1b62d2228d180a07943cad1c9.pngGiorgio Hokstam wordt per 1 augustus dj bij FunX. Bij de jongerenzender gaat hij de programma’s Jouw Stad Utrecht en later ook Jouw Stad Amsterdam presenteren. Daarnaast gaat hij aan de slag voor FunX Beeld.


Giorgio Hokstam: "Na ruim vier jaar hitradio gemaakt te hebben, ben ik toe aan een volgende stap. Zo wil ik iets meer de journalistieke kant van radio gaan ontdekken en daarnaast ook mijn skills als presentator op beeld meer gaan ontwikkelen. FunX is daarom, met goed beluisterde 'urban' radioprogramma's en een zeer sterke online/videoredactie, hét radiostation waar ik mijn dromen en ambities kan verwezenlijken. Ik heb er ontzettend veel zin!”


Sharid Uppelschoten, Programmaleider FunX: “Giorgio beschikt over een fris en opgewekt geluid en heeft bij SLAM bewezen veelzijdig te zijn. Wij zijn erg blij dat Giorgio zijn talenten bij FunX nog verder komt ontwikkelen, zowel op het gebied van radio als presentator op beeld. Als nieuwsgierige zender zijn wij altijd op zoek naar prikkelende journalistieke onderwerpen waar Giorgio zijn tanden in kan zetten. Als nieuw gezicht van FunX hopen we dat hij zich snel thuis gaat voelen bij ons en kijken we uit naar zijn komst!”


NPO FunX
NPO FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX-dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. NPO FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Ondersteun Radiotrefpunt!

  Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

 • Recently Browsing

  • No registered users viewing this page.
 • Member Statistics

  • Total Members
   6467
  • Most Online
   2923

  Newest Member
  FrankyD
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.