Spring naar bijdragen

Wij hebben hulp nodig!


de redactie

Aanbevolen berichten

Onze radiocommunity is het afgelopen jaar hard gegroeid. Forum, radionieuws, columns, knipselarchief, hitnoteringen: een kleine groep vrijwilligers zorgt er voor dat alles goed verloopt en dat dagelijks het actuele radionieuws tot jullie komt. Maar door de enorme groei is ook de grens bereikt aan wat wij voor jullie kunnen doen. Daarom hebben wij hulp nodig!

 
Voor de dagelijks nieuwsvoorziening zijn wij op zoek naar meerdere personen die dit ons uit handen wil nemen. Vind je het leuk om in een klein team op dagelijkse basis het actuele radionieuws te brengen? Laat het ons dan weten! 


Vind je het nog leuker om op regelmatige basis achtergrond artikelen te schrijven over radiostations en hun medewerkers, van lokaal tot landelijk, in Nederland en Vlaanderen? Dan bieden wij je graag de ruimte om dit te publiceren!

 
Hitnoteringen wordt al een aantal maanden niet meer door ons aangevuld met nieuwe hitlijsten. Maar deze zijn er wel! Alleen ontbreekt het ons aan tijd om dit bij te houden. Welke hit-o-fiel(len) wil(len) ons hier mee helpen? Jij misschien? Laat het ons weten!
 

In de afgelopen jaren is er veel materiaal gedigitaliseerd, maar nog niet uitgezocht. Heb je een favoriete zender of programma en wil je ons helpen met het uitzoeken? Dus het controleren van de gegevens en kort de inhoud beschrijven voordat deze het archief in gaan? Meld je aan!


Laat ons weten waar je ons mee kan en wil helpen en wat eventueel je ideeën zijn om deze radio community nog beter te maken. Reageren kan via ons Please login or register to see this link. .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6401
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Peterbaars
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.