Jump to content
hans knot

jingle aj beirens op RNI

Recommended Posts

Adamo –A Vot bon coeur. De Italiaanse ‘Belgische’ zanger Adamo scoorde in de jaren zestig de een na de andere hit. In 1964 was het ondermeer ‘A vot bon coeur’. Het was de Belgische A.J. Beirens, de man die vele talen de baas is, die een franstalige jingle voor zichzelf maakte op het instrumentale bedje van dit nummer en dat voor zijn programma Northsea Goes DX in 1974.

 

Adamo a vot bon couerRNI 18-08-1974 1000-1100 NSGDX AJBeirens.mp3

163.58 kB

Please login or register to see this link.

 

 

 

 

 

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now • Similar Content

  • By hans knot
   Joe Loss and his orchestra – Poppa Yo Quero. Een souvenirtje is dit nummer dat onder meer voorkomt op de LP ‘An introduction to studio two stereo’ uit 1969. Het orkest van Joe Loss komt al een aantal malen voor in de discografie en bij dit nummer kan worden vermeld dat in 1973 A.J. Beirens op de intro een jingle insprak voor Robb Eden op RNI en wel in het Spaans.
    
    
   Please login or register to see this link.
    
  • By hans knot
   Hugo Winterhalter and his Orchestra – Three coins in a fountain. Afkomstig is dit nummer van de lp ‘Saturday Nite at the movies’. Hugo Winterhalter was een Amerikaanse orkestleider, arrangeur en componist en richtte zich vooral op easy listening muziek. Hij werd in 1909 geboren in Greenwich en het nummer ‘three coins in a fountain’ werd in 1974 door A.J. Beirens gebruikt voor het maken van de jingle ‘Debbie England op Radio Atlantis’. Winterhalter was er toen al niet meer, want hij kwam in 1973 te overlijden.
   Please login or register to see this link.
    
    
  • Guest
   By Guest
   Radio Noordzee International SW 6205 =>> RNI Goes DX <<= Sunday 21st March 1971 09.00-10.30 hrs. De Lente was begonnen. Zondag 21 maart 1971.
    
   Ik heb het aangepast omdat zo alléén leden het kunnen gebruiken. Please login or register to see this link.
    
   Hier kan je er een mp3 van maken Please login or register to see this link.
    
      Hier zie je hoe dat moet
    

    
    
  • By hans knot
   Walter (Wendy) Carlos – Suite from Anna Magdalena Notebook. Andermaal een nummer van Walter Carlos van zijn Switched on Bach Variaties. Een plaat die onbetaalbaar is voor verzamelaars. The Suite from Anna Magdalena hoorden we voor het eerst in maart 1974 toen AJ Beirens via de World Service van RNI reclame maakte voor het NOVA Park Hotel, je weet wel ‘more than just a hotel’. Tijdens de laatste twee uren van RNI World Service op 31 augustus 1974 kwam het nummer ook weer terug als filler. Het was dezelfde AJ Beirens die vertelde over de plannen om Radio Nova vanaf 25 september van dat jaar in de ether te krijgen vanaf de MEBO II. En wel startende vanaf een positie ter hoogte van de Belgische kust, al varend uitzendend naar een nieuwe ankerpositie in de Middellandse Zee. We weten allen dat dit project niet is doorgegaan.
   Please login or register to see this link.
    
   Please login or register to see this link.
    
  • By Vincent
   Please login or register to see this link.  
 • Doneer

  Support the Radiotrefpunt
  We appreciate all donations!

  Donate Sidebar by DevFuse
 • Recently Browsing

  No registered users viewing this page.

 • Member Statistics

  • Total Members
   4,476
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  Jeroen Engels
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.