Jump to content

Radio 192 09-02-2002 14:00-16:50 Top 40 en Tipparade 12-02-1972 met Peter Teekamp en Rob van Wezel


Ben

Recommended Posts

Dag Ben,

 

Mijn dank is groot dat je Radio 192 programma's aanbiedt. Nog altijd een van de prettigste radiostations van deze eeuw en wat spijtig dat destijds na drie jaar de stekker er uit ging en bijvoorbeeld die legendarische Top 10000 er nooit meer is gekomen. 

 

Mocht jij degene geweest zijn die ooit het 'weekje 192' uit de zomer van 2003 (31 juli-7 augustus) heeft aangeboden dan houd ik me aanbevolen voor de 39 uren, waarvan de links bij 'de buren' niet meer werken. Vanwege ruimtegebrek op mijn PC van destijds, was ik genoodzaakt dit weekje op CD's te branden. Ik heb daar meerdere keren met veel plezier naar geluisterd, maar die schijfjes hebben helaas niet de levensduur van vinylschijfjes of cassettes, zo is gebleken.     

 

NB. Vanaf eind 2002, toen ik nog helemaal geen PC had, heb ik regelmatig Top 40 en Tipparade kabeluitzendingen van Radio 192 op cassettebandjes opgenomen. Mocht daar interesse voor zijn ben ik ten alle tijden bereid de tapes tijdelijk af te staan ter digitalisatie. 

 

Greetz,

Everton

    

 • reaction_title_1 4
Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor je leuke reactie, Everton. De persoon, die die week 192 aanbood was Harm Koenders zie ik. Ik heb die zelf toen niet gedownload, dus kan je helaas niet helpen met de 39 files, die missen.

 

Mbt de Top 40's heb ik je een PM gestuurd.

 • reaction_title_1 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


 • Ondersteun Radiotrefpunt!

  Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

 • Recently Browsing

  • No registered users viewing this page.
 • Member Statistics

  • Total Members
   6134
  • Most Online
   2923

  Newest Member
  NielsZ.
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.