Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619803

Auteurs van dit blog

Mis niks van de FunX Music Awards 2016


de redactie

275 weergaven

Woensdag 25 mei reikt de publieke jongerenzender de FunX Music Awards uit: dé publieksprijzen van voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem. Er zijn optredens van o.a. Ronnie Flex, Broederliefde, Mr. Polska, Ali B, F1rstman en Cho. Alleen on air en online maken luisteraars kans op exclusieve toegangskaarten voor de FunX Music Awards. Wie woensdagavond niet in de Melkweg is, volgt via NPO FunX, FunX.nl, de FunX-socials, de FunX-app en NPO 101 wie er in de prijzen vallen.

 

Live on air
Tussen 21:00 en 23:00 uur volgen luisteraars de Award-show live vanuit hun luie stoel, inclusief een uitgebreide pre-party. Vanaf 16.00 uur chillen en soundchecken verschillende artiesten live bij FunX dj’s Morad en Jasmine in de uitzending. Alle winnaars schuiven nog tot 23:00 uur aan bij dj’s Jaimy en Riza op FunX.

 

Online Presence Award
Tot vandaag 12:00 uur konden de luisteraars stemmen op hun favoriete artiesten, groepen en MC’s voor de felbegeerde FunX Music Awards van 2016. De enige uitzondering is de Online Presence Award voor de artiest die zich online het best weet te verkopen. Genomineerd zijn Bokoesam, Keizer, Lil’ Kleine, Ronnie Flex en Freddy Moreira. Dit is de enige categorie waar de luisteraars ook tijdens de Award-show nog voor stemmen op FunX.nl en via de FunX-app.

 

FunX Music Awards 2016
De FunX Music Awards zijn de publieksprijzen van jongerenzender FunX voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem, gekozen door de FunX luisteraar. FunX reikt op woensdag 25 mei de Awards uit in de Melkweg in tien categorieën: Best MC, Best Singer, Best Group, Best DJ, Best Single, Best Album, Best Video, Best Style, Best Online Presence en Best Producer. De winnende artiesten krijgen de FunX Music Awards uit handen van Ali B, Jandino Asporaat, Fajah Lourens, Mr. Probz en Veronica van Hoogdalem.

 

De Award show vindt plaats in de Melkweg in Amsterdam, met live optredens van Ronnie Flex, The Partysquad, Broederliefde, Mr. Polska, SFB, F1rstman, Dyna, SBMG, Jayh, Ali B, Rochelle, Cho, I Am Aisha, Dio, Kalibwoy, Fajah Lourens, Bokoesam, Lijpe, Violaterz, Spanker en Idaly. Alle artiesten worden begeleid door DeuXperience band.

 

Voor meer informatie over de FunX Music Awards 2016: funx.nl/awards.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.