Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4914
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619374

Auteurs van dit blog

Traffic Radio op zoek naar beste filelezer tijdens Open Studio Dagen


de redactie

1086 weergaven

Traffic Radio en Ericsson Broadcast Services bieden, bezoekers van de Open Studio Dagen in mediastad Hilversum, komend weekend letterlijk en figuurlijk een kijkje achter de schermen van Traffic Radio. Het gehele weekend wordt vanuit Studio 24 op het Media Park live radio gemaakt en gaat de verkeerszender op zoek naar de beste filelezer van Nederland.

 

Bij Traffic Radio kunnen bezoekers van de Open Studio Dagen, op zaterdag 5 en zondag 6 september, zelf plaats nemen achter de microfoon om ‘live’ op de radio de verkeersinformatie voor te lezen. De beste filelezer van het weekend wint uiteindelijk zijn of haar eigen radioprogramma op de verkeerszender.

 

Ook kunnen bezoekers zelf hun favoriete ‘Carclassic’ aankondigen, zijn er live optredens, gaan BN-ers als sidekick mee presenteren en kan het publiek bij Traffic Radio kennismaken met de nieuwste technieken en alle nieuwe mogelijkheden die Ericsson en internetradio te bieden hebben, zowel in beeld als geluid. Ericsson Broadcast Services verzorgt de mobiele studio en radiotechniek voor Traffic Radio tijdens de Open Studio Dagen. De uitzendingen van Traffic Radio zijn ook het gehele weekend op de website www.openstudiodagen.nl via visual radio live te volgen.

 

Open Studio Dagen
De Open Studio Dagen in Mediastad Hilversum zijn inmiddels een begrip. De afgelopen jaren namen duizenden bezoekers een kijkje achter de schermen van radio en televisie. Tijdens de Open Studio Dagen vinden veel activiteiten plaats op het Media Park en in de stad. De toegang tot de Open Studio Dagen is gratis.

 

Traffic Radio
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

 

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de gratis app voor iPhone en Android.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.