Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614121

Auteurs van dit blog

Gijs Staverman met Marlijn Weerdenburg op vakantie in ‘s-Hertogenbosch


de redactie

402 weergaven

Wegens zonnig zomersucces geprolongeerd: Ik neem je mee. De presentatoren van KRO-NCRV gaan ook dit jaar weer op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek. Welke bijzondere locaties laten ze zien en welke Nederlandse hotspots kunnen ze niet laten liggen?

 

Actrice en zangeres Marlijn van Weerdenburg staat radio-dj Gijs Staverman op te wachten op de Parade in ’s-Hertogenbosch. Op de achtergrond de trots van Den Bosch: de Sint-Janskathedraal. Na een wandeling door het centrum steken Marlijn en Gijs de handen uit de mouwen en maken hun eigen Bossche Bol. Ze gaan kanoën op het Engelenmeer, waar Marlijn vroeger menig zonnige dag met haar jeugdliefde doorbracht.

 

Marlijn vertelt over het drukke, energieke en getalenteerde meisje dat ze vroeger was. Aan de oever van de Maas, op een terras, ontmoet Gijs de ouders van deze jonge actrice. Haar ouders hadden hun handen vol aan Marlijn. Haar moeder was en is haar rustpunt. De volgende dag daagt Marlijn Gijs uit op een kartcircuit. Gijs geeft flink gas, maar houdt hij de voorsprong vast?

 

Ik neem je mee: Gijs Staverman en Marlijn Weerdenburg op vakantie in ‘s-Hertogenbosch, woensdag 29 juli om 19:25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.