Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4906
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617047

Auteurs van dit blog

De Perstribune live vanuit de Open Studio Dagen‏


de redactie

451 weergaven

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 7 september een keur aan gasten, waarmee het nieuwe media- en sportseizoen officieel wordt geopend. Als onderdeel van de Open Studio Dagen op het Hilversumse Mediapark komt de uitzending eenmalig vanuit MAX TV-Studio 23. Te gast zijn: Heel Holland Bakt-jurylid Janny van der Heijden, Het Familiediner-presentator Bert van Leeuwen en de oud-voetballers Heinz Stuy en Glenn Helder.

 

Janny van der Heijden publiceert in kranten en tijdschriften over haar grote passie: koken. Vorig jaar werd ze bekend als ‘streng doch rechtvaardig’ jurylid in de MAX-hit Heel Holland Bakt. Maar wat zijn haar eigen bakcapaciteiten? En wordt schrijven over eten wel als echte journalistiek beschouwd? Bert van Leeuwen is al jarenlang het gezicht van het succesvolle EO-programma Het Familiediner. De publieke omroep gaat de komende tijd flink snijden in het aantal human interest-titels op televisie, dus hoe lang blijft dit programma nog bestaan? En wat doen alle emotionele verhalen met Bert zelf?

 

Heinz Stuy won als doelman van Ajax alle grote prijzen in het begin van de jaren zeventig, zoals 3 keer de Europa Cup 1 en de Wereldbeker. Later opende hij een bodega. Glenn Helder voetbalde voor o.a. Sparta, Vitesse en Arsenal. Tegenwoordig is hij ook drummer. Tijdens de uitzending zal hij een demonstratie geven van zijn kunsten.

 

Verder start recensent Ron Vergouwen met een nieuwe serie van zijn tv-rubriek Kassie Kijken waarin hij de tv-week op geheel eigen wijze overziet. Verslaggever Jules van der Wardt, alias de Vliegende Keep, is dit keer op bezoek bij een aantal topsporters die een balletje slaan op de golfbaan.

 

Deze week is publiek van harte welkom om de uitzending bij te wonen in MAX TV-Studio 23, waar de uitzending vanuit het decor van Tijd Voor MAX komt. Meer informatie daarover is te vinden op www.openstudiodagen.nl.

 

Uitzending is zondag 7 september 2014 vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1. De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

 

Website: www.deperstribune.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.