Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4905
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    616324

Auteurs van dit blog

Ploegenpresentatie Rabobank wielerploegen live op ALLsportsradio


de redactie

317 weergaven

Sportzender ALLsportsradio doet maandag 26 januari a.s. live verslag van de ploegenpresentatie van de Rabobank wielerploegen. De ploegenpresentatie vindt plaats in het Gemeentehuis van Emmen. De programmering van ALLsportsradio zal de hele middag geheel in het teken staan van deze presentatie. De sportzender brengt vanaf 12:00 uur in het dagelijkse sportprogramma ‘ALLsportsradio LIVE!’ live reportages vanuit Emmen en vanaf 14:00 uur wordt de ploegenpresentatie rechtstreeks uitgezonden.

 

De Rabobank is partner van de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU) en sponsor van de damesprofploeg Rabo Liv met kopvrouw Marianne Vos, en van de opleidingsploeg Rabo Development Team. Ook ondersteunt de Rabobank het veldrijden en de amateursport. Hieronder vallen de jeugdopleiding, talentherkenning en de sportieve fietsers. Door de betrokkenheid van de lokale Rabobanken is de verbondenheid met de breedtesport groot.

 

Teammanager Rabo Liv ploeg Koos Moerenhout: “Mooi dat de presentatie dit jaar in Emmen gaat plaatsvinden. Het NK is jaarlijks één van onze hoofddoelen en op deze manier kunnen we ook alvast meer te weten komen over het parcours. Verder wordt 2015 een bijzonder uitdagend jaar, zeker ook voor Marianne. Maandag de 26ste geven we alle in en outs.”

 

“We zijn de afgelopen maanden al heel actief geweest in wielerland met live verslagen van o.a. het NK baanwielrennen en het NK mountainbike. Mooi natuurlijk dat wij Rabobank en haar ploegen nu ook met ons station dit platform kunnen bieden en ook deze teams de aandacht kunnen geven die ze verdienen”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

 

ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland. Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

 

Website: www.allsportsradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.