Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618471

Auteurs van dit blog

Met Pinkpop gaat het 3FM Festivalseizoen van start


de redactie

411 weergaven

De radiostudio van NPO 3FM is deze zomer te vinden op Pinkpop, Best Kept Secret, Concert at SEA, Down the Rabbit Hole, North Sea Jazz, Zwarte Cross, Solar, Lowlands, Mysteryland en Into the Great Wide Open. De publieke popzender sluit het festivalseizoen af met het Amsterdam Dance Event en het Songbird festival in oktober en november.

 

Deze festivalzomer veel bands en artiesten live gezien? NPO 3FM biedt de bezoekers de mogelijkheid om via de 3FM-app een Festivaldagboek bij te houden. Na afloop van het festival komen de beschikbare live registraties automatisch naar hen toe.

 

Van Limburg tot Friesland: NPO 3FM doet deze zomer live verslag van de zomerfestivals. Voor bezoekers, festivalliefhebbers en iedereen die zijn of haar favoriete festival moet missen, zetten de 3FM dj’s alle festivalhoogtepunten op een rij. Ook hoor je hoe de 3FM verslaggevers de internationale festivals Rock Werchter en Sziget beleven.

 

Pinkpop 2015
Op 12, 13 en 14 juni doen de 3FM dj’s verslag vanaf het festivalterrein van Pinkpop 2015, met o.a. Muse, Robbie Williams, Pharell Williams, Foo Fighters en The Script op één van de drie podia. Op vrijdag (16:00 – 22:00), zaterdag (07:00 – 24:00) en zondag (06:00 – 02:00) hoor je op NPO 3FM de highlights van Pinkpop 2015, de sfeer vanaf het terrein en live sessies in de 3FM studio en de 3FM on Stage container naast het hoofdpodium.

 

Het 3FM Festivaldagboek
Bij NPO 3FM staat innovatie hoog in het vaandel. Tijdens de deelnemende festivals – waaronder Pinkpop – biedt de publieke popzender de festivalbezoekers de mogelijkheid om een eigen Festivaldagboek bij te houden. De gratis 3FM-app trackt jouw bezochte concerten en stelt zo automatisch een eigen Festivaldagboek samen. De app houdt via gps-gegevens of ibeacons bij welke concerten je hebt gezien, of je vooraan stond, maar kan je ook vertellen wie van je vrienden er ook was. Ging je helemaal los op een bepaald optreden? Of zit je na het weekend in een post-Pinkpop-dipje? Via de 3FM-app herbeleef je na afloop het festival met de beschikbare content.

 

Voor meer informatie over het 3FM Festivaldagboek kijk je op 3fm.nl/festivaldagboek.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.