Jump to content

blogs_blog_3

 • entries
  4947
 • comments
  1029
 • views
  628367

Contributors to this blog

KNSB en 100% NL geven startschot voor samenwerking


de redactie

487 views

100pNL.png.883a0fbe21e2eb6d11e31998a76d02dc.pngIn De Ochtendshow met Lars is vandaag het startschot gegeven voor een tweejarige samenwerking tussen 100% NL en schaatsbond KNSB. 100% NL wordt mediapartner van de KNSB en verbindt zich aan de schaats- en skatesport tot en met 2019.
 

De focus van de samenwerking tussen KNSB en 100% NL ligt op het langebaanschaatsen, IJSTIJD!, marathonschaatsen, inline-skaten en natuurijs. Zo zal het radiostation met de muziek van Nederland zichtbaar aanwezig zijn bij alle nationale toernooien in Thialf. Vanaf het eerste grote toernooi, de KPN NK Afstanden, wordt een bocht 100% NL oranje gekleurd. Via diverse acties kunnen luisteraars tickets winnen en het eigen dweilorkest van 100% NL zal nog meer sfeer brengen in het huis van de kampioenen.
 

‘IJSTIJD! Schaatsen in jouw buurt’ is een marketingcollectief van merken en tijdelijke ijsbanen, verspreid over 50 stadscentra en dorpspleinen in heel Nederland. Minimaal drie weken lang staan deze ijsbanen garant voor schaatsplezier en andere winterse activiteiten. Zo zal 100% NL met een promo tour langs diverse ijsbanen gaan en kunnen de ijsbaanbezoekers genieten van de 100% NL muziek.

 
Carlo de Boer, algemeen directeur 100% NL: “De samenwerking tussen de KNSB en 100% NL voelt voor mij als een logische stap waar twee werelden goed samenkomen. Het Nederlandse schaatsgevoel past perfect bij de frisse Nederlandse uitstraling van 100% NL.”
 

Piet Geurts, directeur-bestuurder KNSB: “Wij heten 100% NL van harte welkom als mediapartner van de KNSB. Schaatsen is een oer-Hollandse sport. Door de samenwerking met deze oer-Hollandse radiozender willen we onze band met alle schaatsfans en –liefhebbers nog verder uitbouwen.”

 
Overzicht van de nationale toernooien komende winter:

 • 27, 28 en 29 oktober: KPN NK Afstanden
 • 26, 27, 28, 29 en 30 december: Olympisch Kwalificatietoernooi
 • 27 en 28 januari: KPN NK Allround & Sprint
   

100% NL
Op 100% NL hoor je de hits van Marco Borsato, Nielson, Armin van Buuren, Miss Montreal en Douwe Bob. Maar ook Guus Meeuwis, Kensington, Nick & Simon en Ali B. 100% NL is namelijk hét radiostation met de hele dag door de unieke mix van de beste muziek van Nederlandse bodem. Verder is 100% NL het station van de ochtendshow met Lars, elke werkdag van 06:00 uur tot 10:00 uur. Ook hoor je de middagshow met Koen, elke werkdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur.


KNSB
De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond werd in 1882 opgericht. De KNSB zet zich als nationaal overkoepelend orgaan actief in voor de verdere versterking en promotie van de schaats- en inline-skatesport. De bond kent de volgende disciplines: inline-skaten, kunstrijden, langebaan, marathon, schoonrijden, shorttrack en toerschaatsen.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
 • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.