Jump to content

Laura Plantaz uit Eindhoven leeft als een superster dankzij Radio 538


de redactie

587 views

De Eindhovense Laura Plantaz ruilt haar gewone leventje in voor een luxeleven dat alleen weggelegd is voor de groten der aarde. Hoe? Dankzij Radio 538. Laura kreeg vanochtend uit handen van 538-dj Igmar Felicia de sleutel van de superdeluxe Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam en wordt daar behandeld als een beroemheid. Roomservice? Staat klaar. Een massage? Binnen een kwartier geregeld. Bezoek van andere bekende sterren? Niks is te gek in de '538 Super Suite’.
  
Tijdens Laura haar verblijf in de luxe suite komen 538-dj's langs om een feestje te bouwen, cocktails te shaken en ook artiesten brengen een bezoek aan de suite. Hoe lang Laura van dit luxe bestaan mag genieten, hangt af van haar hitkennis. Het verblijf in de suite is namelijk niet gegarandeerd. Laura moet als superster haar territorium verdedigen en wordt iedere dag meerdere keren uitgedaagd door andere luisteraars die een gooi doen naar het luxe bestaan.


Laura Plantaz: "Geweldig, mega, groot, alles erop en eraan, mooi, chique. Wauw, super vet!"
 

Imperial Suite
Laura overnacht als superster in één van de bekendste en met 485 m2 de allergrootste luxe suite van Nederland. Voor de bouw van de Imperial Suite, die zich boven in Hotel Okura Amsterdam bevindt, zijn 18 standaardkamers samengevoegd. De suite is voorzien van een privébioscoop, meerdere slaapvertrekken, een glazen trap met ledverlichting en limousine- en butlerservice zijn inbegrepen. Normaal gesproken maken vooral royals, staatshoofden en artiesten gebruik van de luxe suite waar een prijskaartje van €12.500,- per nacht aan hangt.
 
538 Super Suite
De Eindhovense Laura heeft als eerste superster toegang gekregen tot  de '538 Super Suite’. Hoe meer zij weet van de 538-artiesten en hun hits, hoe groter de kans dat zij mag blijven. In ‘De 538 Ochtendshow’, het lunchprogramma van Wietze de Jager en ‘De Coen en Sander Show’ wordt de superster uitgedaagd door andere luisteraars die een gooi doen naar het luxe bestaan. Wint de superster? Dan mag die in de suite blijven. Wint de andere luisteraar? Dan wordt hij of zij de nieuwe bewoner van de suite. Van alle luisteraars die hebben overnacht in de ‘538 Super Suite’, wint één superster €15.000,-.


Tijdens de '538 Super Suite’-actie worden de maatregelen rondom het coronavirus nageleefd en de gezondheid van de deelnemers gewaarborgd. 


Afbeelding: 538-dj Igmar Felicia en Laura Plantaz (foto Radio 538)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.