Jump to content

Veronica-luisteraars gaan strijd met versnipperaar aan


de redactie

248 views

De Snipperhit is terug op Radio Veronica. De beruchte versnipperaar verscheurt de grootste hits in honderden stukjes, waardoor een ultrakort fragment van slechts een paar honderdste seconden overblijft. Het is aan de luisteraar om de strijd met de versnipperaar aan te gaan en de versnipperde hit en bijhorende artiest te herkennen. Wordt de Snipperhit geraden? Dan maakt de luisteraar kans op een jackpot die op kan lopen tot een maximaal bedrag van maar liefst €15.000,-.


Tijdens de laatste editie begin dit jaar werden onder andere 'Dude (Looks Like A Lady)' van Aerosmith en 'God Only Knows' van The Beach Boys door de versnipperaar gegooid. Deze versnipperde hits waren goed voor €11.000,- en €5.700,-. Bekijk hier alle winmomenten.
 

Elke werkdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur krijgen luisteraars de kans om de Snipperhit te raden. Elk uur belt een DJ van Radio Veronica naar één van deze luisteraars die het versnipperde fragment denkt te kunnen verbinden aan één van de grootste hits. Zodra de Snipperhit geraden is, start direct een nieuwe opgave en begint de jackpot op €300,-. Heeft de luisteraar de strijd niet gewonnen? Dan wordt er €100,- bij de jackpot opgeteld.

 
De Veronica Snipperhit wordt van maandag 28 september tot en met vrijdag 16 oktober elke werkdag tussen 07:00 uur en 18:00 uur gespeeld. Meespelen kan via de gratis Veronica-app. Indien de opgave op de laatste dag nog niet is geraden, introduceert Veronica een finalespel tussen 17:00 uur en 18:00 uur. De jackpot gaat er die dag met behulp van hints en een speciale belminuut gegarandeerd uit.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.