Spring naar bijdragen

Reunie Kinks?


Juul

Aanbevolen berichten

Zou leuk zijn, hoewel Ray's stem de laatste tijd erg heeft ingeboet. Hij was 1 van de acts bij Jools Hootenanny party, op 31 december op de BBC, en veel meer dan bijna beschamend toonloos de teksten roepen was het niet. Hij werd duidelijk gered door het overstemmende achtergrondkoor. Spijtig, want bij de Olympische Spelen was zijn optreden wel wat beter.

Het laatste album van Dave is aardig, hoewel de songs wel een beetje heel erg de sfeer hebben van 'hoor mij nou eens als 60-er het over moderne dingen hebben'. Aan energie ontbreekt het in ieder geval niet op de cd.

Overigens: er was ook nog sprake van een eventuele reünie van The Faces met Rod Stewart, in 2015, maar de groep heeft laten weten daar niet voor te voelen. Jammer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tja, Uncle Ray wordt zeventig dit jaar, dus het is natuurlijk best mogelijk dat zijn stem wat minder wordt... Hoewel je dat op grond van 1 optreden misschien niet met zekerheid kunt zeggen.

Wel grappig om te horen hoe die helden van vroeger op hun oude dag klinken. Sommigen klinken live niet meer zo heel jofel (Bob Dylan, Brian Wilson), anderen zijn nog prima bij stem (Paul McCartney, Neil Young). En dan is er nog de buitencategorie: Leonard Cohen, die op zijn 79ste nog concerten van drie uur of langer geeft. Het is een soort 'zingzeggen' wat hij doet, soms bijna fluisterend, maar zijn liedjes zijn daar heel geschikt voor en hij laat zich begeleiden door een engelachtig koortje van vrouwenstemmen, een combinatie die ronduit betoverend is.

Mooi om te lezen dat ik niet de enige ben die naar Jools Holland kijkt, trouwens... Geweldige shows zijn dat. Waar zouden we zijn zonder de BBC?

Paul

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou het was wel echt slecht bij Jools hoor pppfftt, tenenkrommend. Ik heb Ray's lijdensweg niet af willen kijken omdat ik echt gewoon medelijden had, of zelfs plaatsvervangende schaamte. Sommige dingen moet je niet willen.

Ben het met René eens dat het goed was dat de backing vocals heel hoog opgedraaid werden, maar dat kon niet verhullen dat Ray, in ieder geval die avond, echt niet meer kon zingen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6436
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    standby
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.