Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,596
  • comments
    605
  • views
    93,798

Contributors to this blog

New Business Radio start met nieuw communicatieprogramma ‘IssueTalk’

Sign in to follow this  
de redactie

638 views

‘IssueTalk’ is de naam van het nieuwe communicatieprogramma op New Business Radio. Het programma is vanaf maandag 27 maart a.s. maandelijks te beluisteren.

In IssueTalk wordt elke maand een maatschappelijk issue besproken. Professionals uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid worden aan de tand gevoeld en gaan met elkaar in gesprek over diverse issues die spelen binnen politiek en samenleving. Hoe ga je met issues om en hoe kan je daar als organisatie op inspelen? Mooie communicatie-cases, niet te missen kansen en de laatste stand van zaken worden uitgebreid besproken.

 

Vanaf maandag 27 maart a.s. is het programma iedere laatste maandag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur te horen op New Business Radio. IssueTalk is daarnaast ook als podcast te beluisteren.

 

IssueTalk wordt gemaakt in samenwerking met communicatieadviesbureau De Issuemakers: “We kijken er naar uit om via IssueTalk met interessante professionals in gesprek te gaan over actuele maatschappelijke thema’s en diens impact op organisaties -en vice versa. Door een issue van meerdere kanten te belichten en op die manier van elkaar te leren, komen we elke maand tot inzichten en bieden we concrete handvaten om een issue aan te pakken”.

 

Over De Issuemakers

De Issuemakers ziet issues die spelen binnen de politiek en samenleving als kansen om je als organisatie maatschappelijk te positioneren en groepen aan je te binden. Issues maken dat je als organisatie maatschappelijke impact kan hebben. De Issuemakers is gespecialiseerd in veel verschillende disciplines binnen public affairs, public relations en (corporate) communicatie.

 

Over New Business Radio
New Business Radio is dé nieuwe zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational. Iedereen praat mee op New Business Radio.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.