Spring naar bijdragen

Radio 1 en het Brexit-referendum in Studio London


de redactie

336 weergaven

Op donderdag 23 juni richt Radio 1 de schijnwerpers helemaal op Groot-Brittannië, waar die dag het historische referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie plaatsvindt. Studio France wordt daarom voor een dag Studio London. Er wordt donderdag trouwens niet gevoetbald in Frankrijk, zodat alle aandacht naar Groot-Brittannië kan gaan.

 

Ayco Duyster, Lode Roels, Ruth Joos, David Naert en Xavier Taveirne loodsen de luisteraar van 13 uur tot middernacht door de dag die de geschiedenis van Europa kan veranderen. Er is live verslaggeving vanuit Groot-Brittannië. Het referendum, de inzet en het resultaat worden bekeken vanuit economische, politieke en historische hoek. Er zijn gesprekken met Belgen in Groot-Brittannië en Britten in België. Steven Rombout houdt de beurzen in de gaten, en Bart Staes en Gerolf Annemans gaan in debat over de Brexit.

 

’s Anderendaags, op vrijdag 24 juni, opent De ochtend al om vijf uur ’s morgens de deuren. De eerste reacties in binnen- en buitenland hoor je als eerste op Radio 1. Onder meer die van Karel De Gucht. Ook Hautekiet gaat dieper in op de uitslag van het Brexit-referendum. Later op vrijdag is Guy Verhofstadt te gast bij Radio 1.

 

Website: radio1.be

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.