Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4911
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618959

Auteurs van dit blog

Nieuw radioprogramma over het EK voetbal vanaf komende zaterdag tijdens De Sportzomer van NPO Radio 1


de redactie

328 weergaven

Het Europees Kampioenschap gaat komend weekend van start. Hoewel Oranje zich niet voor dit EK in Frankrijk wist te kwalificeren, laat NPO Radio 1 het toernooi niet geruisloos aan zich voorbij gaan. Tijdens de Sportzomer van NPO Radio 1 begint komende zaterdag ‘De Thuisblijvers’, dat geleid wordt door schrijver en columnist Özcan Akyol, VARAgids hoofdredacteur en sportcolumnist Cécile Koekkoek en schrijver en columnist Marcel van Roosmalen. De Thuisblijvers is vanaf 11 juni dagelijks tussen 13:00 en 14:00 uur te beluisteren op NPO Radio 1.

 

Bij het EK 2016 zijn alle Nederlanders thuisblijvers. Het programma De Thuisblijvers is er voor sportliefhebbers én -haters. En natuurlijk voor hen die er tussenin zitten. Het wordt een uur met een mix van sport, media en randverschijnselen.

 

Wedstrijdanalyses worden van iedere wedstrijd gemaakt, maar vanaf 11 juni nemen Özcan Akyol, Marcel van Roosmalen en Cécile Koekkoek in De Thuisblijvers dagelijks vanuit de studio het EK vanuit een andere hoek onder de loep. Zo houdt Cécile scherp in de gaten hoe de hazen in de media lopen: wat horen en zien we wel en wat juist niet? Marcel houdt zich bezig met de sociologische kant. Hij gaat hierbij vaak relativeren, want het is uiteindelijk allemaal ‘maar een spelletje’. Özcan schenkt tot slot aandacht aan de sportieve gebeurtenissen rond het EK, met iedere dag een verrassende insteek.

 

Website: nporadio1.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.