Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4912
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619054

Auteurs van dit blog

Radio Veronica klaar voor City Swim New York


de redactie

358 weergaven

Op zondag 12 juni zwemmen Radio Veronica-dj’s Nicky Verhage en Michael Blijleven voor de tweede keer mee tijdens de New Amsterdam City Swim in New York. Samen met BN’ers Beau van Erven Dorens en Frederique van der Wal zwemmen zij 1,5 km in de Hudson River om aandacht te vragen voor de zenuwziekte ALS. In het bijzonder zwemmen Nicky en Michael voor de 56-jarige Roland Jorna uit Doorwerth, een goede vriend van Nicky en Michael bij wie in 2014 de diagnose ALS is vastgesteld. Roland reist ook dit jaar speciaal af naar New York om hen aan te moedigen.

 

Roland Jorna: “Ik zie er enorm naar uit om Nicky en Michael met al die andere zwemmers weer aan te zien komen bij de finish. Vergeleken met vorig jaar ben ik door mijn ziekte volledig afhankelijk van anderen geworden. Aandacht voor ALS blijft enorm belangrijk. Het is dan ook fantastisch dat de swim opnieuw in een wereldstad als New York wordt georganiseerd.”

 

Radio Veronica-sidekick Nicky Verhage: “Met de swim wordt de aandacht dit jaar weer gericht op ALS. Voor mensen met deze spierziekte is het heel belangrijk dat er een definitieve oplossing wordt gevonden, want de ziekte is echt verschrikkelijk.”

 

Radio Veronica-dj Michael Blijleven: “De swim in New York is voor Nicky en mij meteen weer een mooie voorbereiding op 11 september, wanneer de swim in Amsterdam wordt georganiseerd.”

 

City Swim
De New Amsterdam City Swim is een initiatief van New Amsterdam City Swim Foundation, Inc. en Stichting Amsterdam City Swim. Ga voor meer informatie naar: newamsterdamcityswim.org. Radio Veronica is mediapartner van de Amsterdam City Swim.

 

Website: radioveronica.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.