Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617880

Auteurs van dit blog

Welke 3FM dj juicht zijn of haar land naar de titel?


de redactie

372 weergaven

Deze zomer, van 10 juni tot en met 10 juli, toont NPO 3FM hoe groot zijn sporthart is. Van underdogs Albanië en Wales tot de grote favorieten Duitsland en Spanje: iedere 3FM dj is ambassadeur voor een land waar hij of zij het hele toernooi fanatiek voor juicht. Giel zie je niet meer zonder een IJsland sjaal om zijn nek, Domien gaat dag en nacht verkleed als Belgische Rode Duivel en Paul zijn stopwoord is vanaf nu Olé!

 

Op NPO 3FM en 3fm.nl/ek dompelen alle 3FM dj’s zich een maand lang onder in de Italiaanse, Deense, Turkse of IJslandse cultuur. Ook de luisteraars die niet van voetbal houden genieten dagelijks van de manier waarop de 3FM jocks zich verdiepen zich in hun land, de taal, de spelers en de bewoners. Hoe vieren de Ieren een feestje? Wat staat er bij de Tsjechen op de tafel tijdens de match? Doen de Portugezen ook aan nagelbijten? Samen met de 3FM-luisteraars leven de jocks toe naar de wedstrijden, inclusief een voor- en nabeschouwing door de jocks vanuit de speciale 3FM dug-out.

 

Het EK voetbal
Het EK voetbal start op vrijdag 10 juni en duurt tot zondag 10 juli. Het toernooi vindt plaats in Frankrijk. In de poulefase, die anderhalve week duurt, strijden 24 landen om een plekje in de knock-out fase. Tijdens deze poulefase lichten de jocks ieder land minimaal één keer uit op NPO 3FM. Daarna genieten luisteraars op de publieke jongerenzender van de spannende rit naar de finale.

 

Weten welke dj voor welk land juicht? Of benieuwd hoe de lotingsceremonie onder de 3FM dj’s verliep? Check de video’s op 3fm.nl/ek.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.