Spring naar bijdragen

Sean Dhondt en Vincent Fierens organiseren samen met Goose Dancember Night


de redactie

338 weergaven

December is een feestmaand, ook bij Qmusic. Daarom organiseert het The BSMNT-duo Sean Dhondt en Vincent Fierens op vrijdagavond 30 december een pre-oudejaarsfeestje in de ‘basement’ van Qmusic: Dancember Night. Sean en Vincent krijgen daarbij de hulp van de succesvolle electrorockband Goose, die voor een stevige portie livemuziek zal zorgen. Sean, Vincent en GOOSE zullen ter plaatse ook samen live radio maken. De bandleden nodigen daarnaast enkele bevriende dance-artiesten uit, die ze zelf zullen interviewen tijdens het event. Verder zijn er ook nog dj-sets van onder andere Digitalism en een live set van B met special guest Billie. Luisteraars kunnen vanaf maandag 26 december tickets winnen via de radio, op qmusic.be en via de Q-app.

 

Goose: “Daft Punk, Stuart Price, 2 Many DJ’s, Digitalism, Etienne De Crécy, … stuk voor stuk topartiesten die doorheen de jaren een invloed op ons hebben gehad en waardoor we platen hebben uitgebracht waar een speciale anekdote aan vasthangt. Hoog tijd dus voor een groot dancefeest bij Qmusic.”

 

In aanloop naar Dancember Night verdiepten Qmusic-dj’s Sean Dhondt en Vincent Fierens zich al de hele maand in de wereld van de dancemuziek en doopten ze voor de gelegenheid hun programma The BSMNT om in Dancember. Zo kregen de luisteraars al elke weekdag tussen 21:00 tot 24:00 de beste danceplaten te horen, die ze zelf online konden kiezen.

 

Het feest in de ‘basement’ van Qmusic in Vilvoorde start op vrijdag 30 december om 21:00. Vanaf nu maandag 26 december 2016 geven de Qmusic-dj’s elke dag tickets weg tussen 15:00 en 24:00. Sean Dhondt en Vincent Fierens openen elke dinsdag- en donderdagavond de deuren van hun programma The BSMNT, waarin het duo op zoek gaat naar boeiende, nieuwe muziek. Daarnaast krijgt de luisteraar ook een stevige dosis live optredens voorgeschoteld.

 

 

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.