Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619698

Auteurs van dit blog

Parkroad Café nu ook als non-stop muziekzender


de redactie

363 weergaven

Vandaag ziet een nieuwe online radiozender het levenslicht: Parkroad Café 24/7. Het populaire Radio West programma Parkroad Café, dat elke vrijdagavond wordt uitgezonden, is vanaf nu ook non-stop te beluisteren via een stream in de Omroep West app en op omroepwest.nl.

 

Van wekelijks radioprogramma naar non-stop muziekzender
Iedere vrijdagavond is het programma Parkroad Café op Radio West te beluisteren, gepresenteerd door Erik Kuijlaars en rashagenees Fred Zuiderwijk. Kuijlaars is geen onbekende in de muziekscene. In zijn Parkroad Studio in Voorburg heeft hij ongeveer alle muziekgrootheden der aarde al mogen ontvangen.

 

Dat het programma een succes is, bleek wel uit de meerdere malen uitverkochte concertzaal De Boerderij in Zoetermeer, waar het programma regelmatig werd opgenomen. Ook werd in augustus 2015 een groot concert georganiseerd met live optredens van onder anderen George Baker, Hans Vermeulen, Klaassen & Van Dijk, Robert Jan Stips en Thijs van Leer met Focus. Dat het publiek graag luistert naar muziek die niet meer elke dag op de radio is te horen werd wel duidelijk. Daarom is vanaf vandaag het nieuwe online radiostation Parkroad Café 24/7 te beluisteren. Een muziekzender die zich richt op de oudere jongeren. “Het werd tijd voor een muziekstation met échte muziek, gemaakt door échte muzikanten, waarvan een groot deel afkomstig is uit onze regio”, aldus  bedenker Erik Kuijlaars.

 

“Dit nieuwe radiostation is een logisch vervolg op de vraag naar muziek voor de wat oudere doelgroep,” aldus Omroep West hoofdredacteur Renzo Veenstra. “Er is zoveel moois, maar het wordt op zo weinig zenders nog gedraaid. Parkroad Café 24/7 voorziet in die behoefte, en het leuke is: er wordt niet gepraat, er is geen reclame. Alleen maar muziek”.

 

Uitzending luisteren
Parkroad Café 24/7 is vanaf vandaag te beluisteren als non-stop muziekzender. De radiozender is te beluisteren via de gratis Omroep West app, via de website van Omroep West en via Tunein.com.

 

Website: omroepwest.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.