Jump to content

Nieuwe stemmen en programma’s op Radio 1


de redactie

832 views

Nu de vakantie zijn volle hoogtepunt nadert, lanceert het Vlaamse Radio 1 nog enkele nieuwe stemmen en programma’s om de zomer helemaal perfect te maken.


La La Liebens
Ilse Liebens, bekend van o.a. Studio Brussel en Canvas, presenteert vijf weken La La Liebens. Ilse duikt voor Radio 1 de muzikale zomer in met warm aanbevolen festivaltips, de favoriete onderwegplaten van de luisteraar en een bak vol liefdevol geselecteerde platen.


Elke werkdag vanaf maandag 24 juli tot vrijdag 25 augustus van 13:00 tot 16:00 uur.


#weetikveel
Ook Kobe Ilsen is opnieuw van de partij op Radio 1. Hij lost Koen Fillet af als nieuwsgierigaard en dummie van dienst in #weetikveel en stelt vragen over kleine dingen in een grote wereld.


Elke werkdag vanaf maandag 24 juli tot vrijdag 25 augustus van 12:00 tot 13:00 uur.


De ochtend
Michaël van Droogenbroeck komt de ploeg van de radioduiding versterken van 14 tot 25 augustus.  Hij neemt tijdens de weekdagen de presentatie van De ochtend voor zijn rekening.


“In de zomer houden de financiële markten meestal een zomerslaap. Ik maak van dat moment met plezier gebruik om gedurende twee weken achter de microfoon van Radio 1 plaats te nemen. Als prille tiener kreeg ik de liefde voor de radio te pakken bij de vrije radio, in augustus combineer ik dat met mijn passie om via de actualiteit kort op de bal te spelen.”


De ochtend, op weekdagen van 06:00 tot 09:00 uur, op zondag van 07:00 tot 10:00 uur. 


The Summer of Love
The Summer of Love was een van de hoogtepunten van de hippiecultuur. De zomer van 1967 in San Francisco, exact 50 jaar geleden, spreekt nog altijd tot de verbeelding. Een beter excuus is er niet voor Zaki om de beste verhalen en muziek uit die periode op te diepen en te delen met de luisteraars. Samen met de reeks verschijnt ook een Summer of Love-cd-box met boek.

Vanaf zaterdag 29 juli tot zaterdag 26 augustus elke zaterdag van 15:00 tot 18:00 uur.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.