Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4919
  • opmerkingen
    1027
  • weergaven
    620529

Auteurs van dit blog

Mali-missie Jeroen van Inkels Tour of Duty succesvol afgesloten


de redactie

394 weergaven

Jeroen van Inkel heeft zijn missie bij de Nederlandse militairen in Mali succesvol volbracht. Dit concludeerde generaal-majoor Martin Wijnen vandaag tijdens de laatste radio-uitzending van Jeroen van Inkels Tour of Duty, de show die de Radio Veronica-dj sinds 5 mei live vanuit Mali, West-Afrika presenteerde. Naast radio maken ervaarde Van Inkel, samen met sidekick Martijn Zuurveen, hoe het eraan toe gaat bij de militairen die daar gelegerd zijn en wat hun taken zijn. Ze maakten onder meer reportages over de Special Forces, een medische evacuatie en filmden hoe een Apache-piloot live een plaatje aanvroeg vanuit de lucht. Jeroen en Martijn ontvingen voor hun succesvolle missie ieder een ‘letter of appreciation’ uit handen van kolonel van Veenhuizen voor hun inzet en als blijk van waardering. Minister Hennis-Plasschaert twitterde: “Dank voor het steunen van onze militairen in #Mali en gefeliciteerd met een zeer geslaagde missie!”

 

Radio Veronica-dj Jeroen van Inkel: “Ok, ik daagde Defensie uit met mijn grote mond, maar heb er de afgelopen periode geen seconde spijt van gehad. Wat een fantastische ervaring, een jongensdroom is uitgekomen.”

 

Jeroen van Inkels Tour of Duty
Van 5 tot en met 11 mei presenteerde Jeroen van Inkel, samen met sidekick Martijn Zuurveen, Jeroen van Inkels Tour of Duty. De ochtendshow kwam 7 dagen live vanuit Kamp Castor in Mali, West-Afrika en gaf een kijkje achter de schermen bij Defensie. Met veel muziek, interviews en fun werd onze vrouwen en mannen die daar aan het werk zijn een hart onder de riem gestoken.

 

Minister Hennis-Plasschaert maakte de missie bekend op 28 april in Van Inkels eigen ochtendshow. Hij had net zijn militaire training bij de Koninklijke Landmacht afgerond, die hij moest ondergaan nadat hij de Landmacht uitdaagde op Twitter. Na deze succesvolle afsluiting achtte de minister van Defensie Jeroen geschikt om hem op missie naar Mali te sturen.

 

Website: radioveronica.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.