Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619471

Auteurs van dit blog

Armin van Buuren verlengt contract bij Radio 538


de redactie

360 weergaven

Tijdens de ‘Frank en Vrijdag Show’, live vanuit de Ziggo Dome, maakten Armin van Buuren en Radio 538 bekend hun samenwerking te verlengen. Ook de komende twee jaar is ‘A State of Trance’ wekelijks te horen op Radio 538. De bekendmaking ging vooraf aan de wereldpremière van ‘Armin Only Embrace’ in de Ziggo Dome.

 

Sinds 2011 is Armin van Buuren wekelijks te horen op Radio 538. ‘A State of Trance’ is één van de meest populaire dance radioshows ter wereld en wordt iedere vrijdag uitgezonden van 23:00 tot 01:00 uur. Armin won al meerdere malen de award voor ‘Best Mix Radio Show’ tijdens de Winter Music Conference in Miami.

 

Dave Minneboo, programmadirecteur Radio 538: “Armin is niet alleen één van de beste club-dj’s ter wereld, maar ook een fantastische radio-dj! Hoe hij z’n passie voor dance overbrengt op onze luisteraars is iedere week een genot om naar te luisteren”.

 

Armin van Buuren: “Radio 538 geeft me al jaren de volledige vrijheid om op vrijdagavond mijn programma in te vullen met het allerlaatste en beste van trance, electro en progressive house. Omdat ik ook veel draai in het buitenland als dj, zit ik dicht bij het vuur als het gaat om nieuwe releases en de grootste hits op de vloer. Het geeft me veel vertrouwen dat Radio 538 weer met dit concept verder wil en het motiveert om er nog meer uit te halen.”

 

Website: 538.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.