Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4914
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619128

Auteurs van dit blog

SLAM! en Ruud Feltkamp organiseren speciale SLAM! Mixmarathon voor KWF


de redactie

338 weergaven

Aanstaande vrijdag 15 april, staat SLAM! van 12:00 uur ‘s middags tot 19:00 uur ‘s avonds volledig in het teken van de SLAM! MixMarathon voor de KWF Marathonweken. De actie is een initiatief van acteur en dj Ruud Feltkamp en SLAM!. De zender wil op deze manier het KWF en de KWF Marathonweken steunen en het goede doel onder de aandacht brengen bij de luisteraars. Onder andere dj’s Dyna, Kris Kross Amsterdam, The Him, Ruud Feltkamp en SLAM!’s eigen the Juke mixen de tracks die door luisteraars zijn aangevraagd live vanuit de SLAM! Studio.

 

Ruud Feltkamp aka DJ Rudi Feral: “Ik ben zo trots op deze actie: de top van de Nederlandse dj’s zet zich op SLAM! met mij in voor KWF Kankerbestrijding, met datgene waar ze van houden: muziek. 1 op de 3 mensen krijgt te maken met kanker en ik hoop met deze marathon jongeren bekend te maken met KWF.” Ruud zal zelf de marathon afsluiten, door het laatste uur voor zijn rekening te nemen. Doneren en aanvragen kan via de sms: stuur `SLAM` en de track naar keuze naar 4333. Dat kost 3 euro en de opbrengst van deze actie gaat naar KWF Kankerbestrijding.

 

SLAM! MixMarathon
Iedere vrijdag hoor je bij SLAM! 24 uur lang de beste dj-sets van ’s werelds grootste dj’s en de supertalenten van nu in de mix. Sinds de start van de MixMarathon in 2015 zorgt SLAM! voor de ultieme pre-party van het weekend.

 

Woensdag 20 april is om 20:30 op NPO 1 de TV–Show `Marathon Live`, gepresenteerd door Caroline Tensen en Annemieke Schollaardt. Vanuit Almere ontvangen de presentatoren initiatiefnemers van verschillende acties en wordt de opbrengst van de KWF Marathonweken bekend. Daarnaast zijn er indrukwekkende verhalen van patiënten en onderzoekers. Een marathon – actie staat symbool voor kankeronderzoek: het is een lang en intensief traject. Samen komen we steeds dichterbij de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.