Jump to content

Waylon verkoopt binnen één week Top 1000 Allertijden-concert uit

Sign in to follow this  
de redactie

131 views

In één week tijd zijn alle 15.000 kaarten voor Waylon live in concert – Top 1000 Allertijden in Ahoy op donderdag 24 november verkocht. De zanger kondigde vorige week aan de beste hits uit Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden live ten gehore te brengen in een uniek concert.

 

Waylon: “Muziek is mijn leven en het is fantastisch om dat zo in één keer te mogen delen met 15.000 mensen. Ik ben blij verrast dat het zo ontzettend snel is uitverkocht. Er blijft blijkbaar behoefte aan het horen van muziek waar we allemaal mee zijn opgegroeid. Ik zing het graag en om het nu te mogen delen op mijn eigen feestje is een eer.”

 

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Fantastisch dat het concert binnen één week al is uitverkocht. De Top 1000 Allertijden is een gewaardeerde hitlijst en de favorieten worden 24 november live ten gehore gebracht door een van de beste zangers van Nederland. Het dak van Ahoy gaat eraf!”

 

Jurgen Hoekstra, commercieel manager Ahoy: “Het gebeurt zelden dat een compleet nieuw concept zo snel uitverkoopt. Ahoy heeft een grote zaal en het is niet makkelijk om die uit te verkopen, maar na het optreden bij RTL Late Night ging de kaartverkoop helemaal los.”

 

Website: radioveronica.nl

 

 

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.