Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617863

Auteurs van dit blog

3FM Serious Talent Award voor Lucas Hamming


de redactie

304 weergaven

Lucas Hamming is de winnaar van de 3FM Serious Talent Award van 2016. 3FM dj Frank van der Lende reikte deze Award zojuist uit in TivoliVredenburg, een uur voor de start van de 3FM Awards 2016. Lucas Hamming is ook in de race voor twee 3FM Awards in de categorie Beste Album en Beste Artiest Rock. De publieke radiozender maakt vanavond vanaf 20:30 uur bekend welke artiesten met een 3FM Award naar huis gaan. De 3FM Awards zijn live te volgen op NPO 3FM en NPO 3.

 

Met tracks als Never Let You Down (ex-3FM Megahit) en Write Me Again konden de 3FM dj’s en luisteraars afgelopen jaar niet om Lucas Hamming heen. 3FM Serious Talent coördinator Tijs van Liemt: “Lucas heeft zich in het afgelopen jaar ontzettend ontwikkeld. De jury was vooral onder de indruk van de groeiende live reputatie van de band. Het grote aantal optredens en tours werpt duidelijk vruchten af. Maar ook het nieuwe materiaal op het album HAM en de overtuigende optredens bij De Wereld Draait Door (VARA) doen de 3FM Serious Talent-jury geloven dat voor Lucas de toekomst nog veel meer in petto heeft.”

 

De 3FM Serious Talent Award is de enige juryprijs van de 3FM Awards. De Award gaat naar de artiest of band die ten volste gebruik heeft gemaakt van het Serious Talent-predicaat, en daarmee zijn of haar carrière naar een hoger niveau heeft getild. Andere genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award waren HAEVN, Indian Askin en The Brahms. Eerdere winnaars van 3FM Serious Talent Award zijn Rondé (2015), Jett Rebel (2014), Kensington (2013, Gers Pardoel (2012), Handsome Poets (2011), Caro Emerald (2010) en Giovanca (2009).

 

Lucas Hamming
Lucas Hamming werd in 2013 door 3FM dj Giel Beelen en zijn muzikale vrienden ontdekt in het televisieprogramma De Beste Singer-Songwriter van Nederland (VARA). De band kreeg airplay en werd door NPO 3FM in 2014 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

 

3FM Serious Talent
NPO 3FM is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. 3FM koos afgelopen jaar 21 veelbelovende bands en artiesten, die naast airplay op 3FM ook kans maken om op te treden op grote festivals zoals Noorderslag, Zwarte Cross, Sziget en 3FM Serious Request. Bands en artiesten die doorbraken als 3FM Serious Talent zijn o.a. Dotan, Sue the Night, Gers Pardoel, Miss Montreal, Chef’Special, Handsome Poets, Kensington, Mister & Mississippi en Jett Rebel.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.