Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617281

Auteurs van dit blog

Waylon live in Ahoy samen met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden


de redactie

345 weergaven

Op donderdag 24 november 2016 zal Waylon voor de eerste keer een volledig eigen concert doen in Ahoy. Samen met Radio Veronica wordt de Top 1000 Allertijden live ten gehore gebracht door de beste en meest veelzijdige zanger van Nederland; een bijna voor de hand liggende combinatie. Dit maakte Waylon vanochtend bekend bij Jeroen van Inkel’s ochtendshow Rinkeldekinkel, waar de zanger te gast was.

 

Zanger Waylon: “Het hele jaar door word ik gevraagd om allerlei covers te doen in tv-programma’s en op events. Daar heb ik me nooit te goed voor gevoeld, maar dit jaar wordt het mijn eigen feestje. Samen met Radio Veronica en haar Top 1000 Allertijden mag ik de rol van ambassadeur aannemen van de beste liedjes ter wereld. Niet in een café maar voor 15.000 man in Ahoy. Ik ben een bevoorrecht mens.”

 

Als kind van de Veronica-generatie is Waylon opgegroeid met muziek uit de Top 1000 Allertijden. Met een 15-koppige band zal hij samen met het publiek een selectie maken uit de hitlijst en ervoor zorgen dat deze de allerbeste vertolking krijgt. Een groot feest der herkenning, waarbij hij artiesten en bands die niet meer optreden of niet langer meer onder ons zijn weer een podium geeft middels zijn eigen stem. Een stem waar heel Nederland inmiddels bewondering voor heeft.

 

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Om te kiezen uit deze populaire lijst van Radio Veronica is bijna een onmogelijke keuze, ook voor Waylon. Wat laat je als groot muziekliefhebber vallen en hoe kies je 30 liedjes uit een lijst met de 1000 allerbeste? Voor ons is dit de gedroomde samenwerking, want wie beter dan Waylon om onze lijst eindelijk een ‘live’ gezicht te geven. Een taak die wij hem volledig toevertrouwen.”

 

De Top 1000 Allertijden wordt door de luisteraars gezien als de lijst der lijsten, een stoere lijst, waar afgelopen jaar meer dan 2,5 miljoen luisteraars op afstemden. Een lijst met de beste hits ooit gemaakt en die bij iedereen wel een herinnering losmaakt.

 

Kaartverkoop
Tickets voor Waylon live in concert – Top 1000 Allertijden zijn vanaf nu te koop via ticketpoint.nl.

 

Website: radioveronica.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.