Jump to content
Sign in to follow this  
  • Belgium

VTM Nieuws gaat hele avond door

Sign in to follow this  
de redactie

163 views

Uit respect voor de slachtoffers van de zware aanslagen in de metro van Brussel en de luchthaven van Zaventem wordt ook vanavond in prime time de programmatie van de Medialaan-zenders grondig aangepast. Zowel op tv, radio als online. Zo wordt reclame de hele avond geschrapt.

 

VTM Nieuws gaat heel de avond door met reportages, live berichtgeving en commentaar. Om 19:00 volgt een eerste, ruime samenvatting van de gebeurtenissen van vandaag. Stef Wauters en Elke Pattyn ontvangen vanaf 20:30 in de nieuwsstudio verschillende gasten en specialisten voor reacties. Tussen 22:00 en 23:00 volgt dan opnieuw een extra laatavondnieuws met de laatste feiten en een ruime samenvatting.

 

Daarom is er vanavond uitzonderlijk geen Familie. Ook Mijn Pop-uprestaurant 2016 en de wekelijkse Moerkerke en de Mannen worden geschrapt. Die programma’s verhuizen naar een latere datum. In de vooravond tussen 18:00 en 19:00 verdwijnen ook De Keuken van Sofie en De Buurtpolitie.

 

Op 2BE vervallen de actieprent Contraband en de horrorthriller Insidious. Zij worden vervangen door twee andere, nader te bepalen films.

 

Bij radiozenders Qmusic en JOE fm blijft de focus op informatie liggen, en wordt de playlist aangepast. DJ’s geven voortdurend de laatste berichten mee, en naast de vaste nieuwsuitzendingen zijn er nog heel de avond door updates op het half uur door de nieuwsploeg.

 

Qmusic schrapt de programma’s The BSMNT met Sean Dhondt en Marcia Bwarody. Ook op de radio worden alle reclame en wedstrijden geschrapt.

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.