Spring naar bijdragen

De Zwarte Lijst voor het eerst op NPO Radio 2


de redactie

382 weergaven

In het weekend van 2 en 3 april is De Zwarte Lijst voor het eerst te horen op NPO Radio 2. De lijst met de mooiste en beste soul & jazznummers ooit gemaakt wordt samengesteld door de luisteraars. Van jazz, funk, disco, latin, reggae tot de diepste soul: luisteraars kunnen van 12 tot en met 20 maart hun favoriete platen kiezen op nporadio2.nl.

 

Stemmen
Zaterdag 12 maart rond 21:00 uur start NPO Radio 2 dj Corné Klijn de stemweek in zijn programma Corné Klijn’s Soul Sensations. Luisteraars hebben een dikke week om hun favoriete soul & jazzplaten door te geven. Leo Blokhuis sluit de stemweek op zondag 20 maart rond middernacht af in zijn programma Blokhuis.

 

De Zwarte Lijst
De Zwarte Lijst op NPO Radio 2 is de lijst waarin de beste soul & jazzmuziek te horen is. De lijst is van 2 april 06:00 uur tot en met 3 april 24:00 uur te horen op NPO Radio 2 en het digitale kanaal NPO Soul & Jazz. Luisteraars bepalen welke nummers in de genres soul, jazz, disco, funk, latin en reggae worden gedraaid. De afgelopen edities van De Zwarte Lijst werd de top 3 gedomineerd door Otis Redding, Marvin Gaye, Amy Winehouse en Bill Withers.

 

De NTR zendt op 12, 19 en 26 maart en 2 april om 22:10 uur De Zwarte Lijst uit op NPO 3 met bekende muziekkenners, videoclips en uniek archiefmateriaal.

 

 

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.