Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,888
  • comments
    707
  • views
    109,373

Contributors to this blog

Paul van Liempt nieuwe presentator van BNR Juridische Zaken


de redactie

286 views

58e1f2de0a767_PaulvanLiempt.jpg.265f053a60cf5730a275ce75f3d0a677.jpgBNR Juridische Zaken heeft een nieuwe presentator: Paul van Liempt. De vlijmscherpe interviewer is voortaan iedere dinsdagmiddag te horen tussen 15:30 en 16:00 uur. Van Liempt volgt Ronald Olsthoorn op die het tijd vond voor nieuwe uitdagingen. BNR Juridische Zaken belicht de actualiteit vanuit een juridische invalshoek, zoals de ontwikkelingen met de wet DBA, Europese privacywetgeving en de grote strafzaken rond Geert Wilders en Willem Holleeder. Vast onderdeel van het programma is de juridische vraag, waarin een arbeidsconflict of ander geschil van de luisteraar wordt opgelost.

 

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: "BNR Juridische Zaken is al vele jaren een vaste waarde in onze programmering. We merken dat het programma zowel binnen als buiten de juridische wereld erg goed wordt beluisterd. Met Paul van Liempt krijgt Juridische Zaken een presentator die als geen ander informatie boven water kan krijgen. De advocaat van de radio. Ik zie uit naar nog vele seizoenen Juridische Zaken met Paul van Liempt".

 

BNR-presentator Paul van Liempt: "Ik verheug me er op om voor het prachtige station BNR Nieuwsradio een parel van een programma te mogen voortzetten. In BNR Juridische Zaken komt alles aan bod wat de rechtsstaat zo belangrijk en boeiend maakt."

 

Het gaat goed met BNR Nieuwsradio. Het marktaandeel (10+) steeg in de periode jan-feb 2017 maar liefst 33% t.o.v. de vorige meting (bron: Intomart GFK). Het totale weekbereik is gestegen van 505.000 naar 534.000 luisteraars. Met een selectiviteit van 296 is BNR Nieuwsradio met afstand het meest selectieve radiostation in de B2B-doelgroep. BNR Juridische Zaken is met een weekbereik van 80.000 luisteraars een zeer goed beluisterd programma en wordt gesponsord door DAS.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.