Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4913
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619093

Auteurs van dit blog

SLAM! haalt nummer 1 dj’s van de wereld binnen


de redactie

269 weergaven

De nummer 1 dj’s van de wereld, Dimitri Vegas & Like Mike, zijn vanaf aanstaande vrijdag elke week te horen met een eigen radioshow ‘Smash The House’ op SLAM!. De speciaal voor SLAM! gemaakte en in het Nederlands gesproken radioshow wordt elke week uitgezonden tussen 20:00 en 21:00 uur.

 

Dimitri Vegas: “We vinden het erg tof om radio te maken. Hoe druk we ook zijn met optreden en produceren, we maken daar altijd ruimte voor in onze agenda. Het is extra leuk dat we ‘Smash The House’ op SLAM! in het Nederlands mogen maken. De uitzending is opgebouwd uit een collectie van nieuw materiaal van onszelf en van andere artiesten, nieuwe releases van ons eigen label ‘Smash the House’, exclusieve tracks, bootlegs en andere muziek die wij zelf te gek vinden. We gaan er iets speciaals van maken!”

 

DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike werd afgelopen herfst gekozen tot de absolute nummer 1 van de wereld door fans wereldwijd. De Belgische broers toeren de hele wereld over en horen tot de grootste namen in de scene. Ze hebben residencies in Las Vegas en Ibiza en zijn boegbeeld van Tommorowland. Tijdens tijdens de speciale locatie uitzending van SLAM! op Amsterdam Dance Event lieten Dimitri Vegas & Like Mike alvast horen wat we van de radioshow kunnen verwachten: de grootste club- en festivalhits van dit moment, altijd uplifting en energiek.

 

SLAM! is trots op de komst van Dimitri Vegas en Like Mike, het is een hele mooie toevoeging aan de line-up van DJ shows.

 

Dimitri Vegas & Like Mike zijn elke vrijdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur te horen op SLAM!

 

Website: slam.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.