Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4912
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618976

Auteurs van dit blog

Anissa wint de Q-live tickets World Tour naar Adele, Rihanna, Justin Bieber en Coldplay


de redactie

242 weergaven

Vanochtend vond bij Qmusic het finalespel plaats voor de Q-live tickets World Tour, met maar liefst 41 deelnemende finalisten. De 23-jarige Anissa Messouli uit Den Haag versloeg haar medefinalisten en vertrekt met haar tweelingzus Assia op 18 maart op een muzikale wereldreis van ruim drie weken. Samen reizen ze naar 4 topconcerten in 4 wereldsteden: Adele in Londen, Rihanna in Washington D.C., Justin Bieber in Las Vegas en Coldplay in Buenos Aires.

 

Na vier topconcerten eindigt de volledig verzorgde VIP-reis in een luxe resort op Bali. Naast de concerten biedt de reis nog vele extra’s. Zo staat er een meet & greet met Justin Bieber op het programma, ontvangt Anissa een door Chris Martin gesigneerde gitaar en het nieuwe album ANTI van Rihanna, gesigneerd door RiRi zelf. In de uitzending van Mattie & Wietze belde de winnares haar tweelingzus op om haar officieel mee te vragen. “We waren thuis super gestrest omdat het zo lang duurde. Maar omdat je het zo lief vraagt, ga ik natuurlijk met je mee! Dat worden een heleboel bedankjes voor mijn zus!”, zei Assia.

 

Examenstress
Tijdens de ochtendshow van Mattie & Wietze namen 41 luisteraars het tegen elkaar op in een examen waar de kennis van de artiesten en wereldsteden werd getest. Via Qmusic.nl en de Qmusic app konden naast de finalisten ook alle luisteraars meedoen met de test. De drie beste kandidaten namen het vervolgens tegen elkaar op in het ‘kofferspel’. Binnen één minuut kregen de kandidaten de kans om hun koffer precies vol te laden met 10 kg aan spullen. Met een koffer van 9,62 kg was Anissa de overduidelijke winnaar van de Q-live tickets World Tour.

 

Toch prijs voor alle finalisten
De overige finalisten gaan niet met lege handen naar huis, lieten Mattie & Wietze vanochtend weten. Zij krijgen toegang tot een exclusieve 90’s editie van the Qube die op donderdag 17 maart plaatsvindt. Ter gelegenheid van de Top 500 van de 90’s, keren Syb van De Kast, Re-Play en 2 Brothers on the 4th Floor in the Qube samen met de luisteraars terug naar die muzikale jaren. De Top 500 van de 90’s is te horen van maandag 14 tot en met vrijdag 18 maart.

 

Website: qmusic.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.