Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617944

Auteurs van dit blog

Sky Radio begint 2016 als bereiksleider


de redactie

404 weergaven

Het nieuwe jaar is voor Sky Radio succesvol van start gegaan. Het non-stop muziekstation is in de meetperiode dec’15-jan’16 het meest beluisterde radiostation van Nederland met een bereik van ruim 3,6 miljoen verschillende luisteraars per week. Daarnaast steeg het marktaandeel van Sky Radio in de doelgroep 10+ naar 10,6%, waarmee de zender een nummer 2 positie verovert. In de meetperiode nov-dec’15 was het marktaandeel nog 10,4%. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers die het NLO/GfK zojuist publiceerde.

 

Uunco Cerfontaine, Station Director Sky Radio: “Na de succesvolle kerstperiode maken we met dit mooie resultaat een fantastisch start in 2016. We gaan dit jaar door met de ingeslagen format-koers en gaan daarnaast flink investeren in het uitbouwen van ons online aanbod. De eerste stap die we al hebben gezet is de lancering van de vernieuwde website skyradio.nl en vanaf maart starten we met de bijpassende nieuwe positionering ‘Your favorite playlist’, waarin het 24/7 bedienen van de consument centraal staat.”

 

Naast de non-stop muziekmix ging Sky Radio het nieuwe jaar van start met de Leef Een Jaar Gratis-actie. Ook waren er in januari de Stedentrips weken, waar luisteraars iedere dag een stedentrip konden winnen, met als hoofdprijs: een compleet verzorgde reis naar New York.

 

Wesbite: skyradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.