Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617878

Auteurs van dit blog

Het langstlopende radioprogramma ter wereld bestaat 70 jaar


de redactie

481 weergaven

Deze week viert de publieke omroep dat het radioprogramma Arbeidsvitaminen (AVROTROS) al 70 jaar te beluisteren is op de Nederlandse radio.

 

Morgen, vrijdag 19 februari, zendt NPO Radio 5 een speciale editie van het programma uit, gepresenteerd door voormalig Arbeidsvitaminen presentatoren Gerard Ekdom (van 2001 tot 2010 op 3FM) en Hans Schiffers (van 1992 tot 1997 op Radio 3).

 

In deze afgelopen 70 jaar hebben veel organisaties hún top tien van favoriete platen laten horen in de Bedrijven Top Tien. En vergeet niet álle bedrijfsleiders die zijn uitgeroepen tot Baas van de Dag. Mede door deze bekende programma-items werd Arbeidsvitaminen het best beluisterde programma van NPO 3FM. Door de jaren heen heeft het succesvolle programma ook altijd een hoge waardering (8,0) gekregen van de luisteraars.

 

Tegenwoordig wordt Arbeidsvitaminen gepresenteerd door Jan Steeman (AVROTROS) en is het iedere werkdag van 10:00 tot 12:00 uur te horen op NPO Radio 5.

 

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2 en 5: “De Arbeidsvitaminen is het langstlopende radioprogramma ter wereld en heeft zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records. Ik ben er heel trots op dat het programma dagelijks bij AVROTROS te horen is op NPO Radio 5. Het helpt heel veel luisteraars de ochtend door, of de ‘arbeid’ nu op het werk of thuis plaatsvindt. De grondgedachte van de Arbeidsvitaminen uit 1946 past dus ook nog perfect in deze tijd.”

 

Website: nporadio5.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.