Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618040

Auteurs van dit blog

NPO FunX vaart mee met de Canal Parade


de redactie

327 weergaven

Op zaterdag 6 augustus vaart FunX door de gekleurde grachten van Amsterdam tijdens de Canal Parade. Vanaf de FunX-boot doen reporters verslag van de sfeer op de gracht en de Amsterdamse straten. Als mediapartner van EuroPride 2016 duikt de publieke jongerenzender twee weken lang in de wereld van de LHBTI’s en neemt de luisteraar hierin mee. Vanuit de studio in Amsterdam brengt FunX de highlights van EuroPride 2016 in kaart.

 

Van zaterdag 23 juli tot en met zondag 7 augustus hoor je op FunX alles over de Gay Pride, met verslagen van de Canal Parade, feesten en conferenties. On air winnen luisteraars in de aanloop naar de Canal Parade plekken op de boot.

 

Adjunct-zendermanager van FunX Niels Hoogland is trots op de deelname van de jongerenzender aan de Canal Parade van 2016: “FunX is de publieke radiozender voor jongeren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. We hebben luisteraars van alle verschillende culturen, achtergronden en met verschillende seksuele voorkeuren. Bij FunX kan iedereen zichzelf zijn. Een week lang brengen we on air en online op FunX.nl de acceptatie van LHBTI’s extra onder de aandacht, met name in de vier grootste steden van Nederland.”

 

EuroPride 2016
Onder de noemer ‘Join our freedom, feel free to join us’ brengt EuroPride 2016 de acceptatie van LHBTI’s in Europa onder de aandacht. Om dit initiatief kracht bij te zetten, varen er naast FunX ook boten van o.a. de Europese Commissie, het Ministerie van Defensie, de Politie en de Marokkaanse gemeenschap mee.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.